Verslag RABO Vaders-Moederstoernooi 2014

Op 7 juni werd het 39e RABO Vaders-Moederstoernooi gehouden. Het weer was prima, soms bijna te warm. Maar liefst 94 wedstrijden werden deze zaterdag gespeeld onder leiding van onze deskundige scheidsrechters. Het toernooi is goed verlopen en gelukkig hoefde de EHBO slechts weinig in actie te komen.


De jongste pupillen speelden dit jaar op kleine veldjes een 4 tegen 4 variant. Het was een genot om deze toekomstige sterren te zien draven over de velden. De strijd om de prijzen werd hier gewonnen door Italië voor Portugal en Engeland.
Bij de oudere F-jes werden de velden ook wat kleiner gemaakt zodat het met dit warme weer allemaal beter te belopen was. Ook hier was de strijd spannend en na vele wedstrijden werd hier Denemarken als winnaar gehuldigd. Als tweede eindigde Turkije en Nederland werd derde.
 
Bij de E-pupillen was sprake van een echte finale. Beide ploegen wisten ook in de finale niet te winnen zodat zowel PSV als FC Twente als toernooiwinnaar werden gehuldigd bij de prijsuitreiking. Ajax werd hier derde in de eindstand.
De D-pupillen speelden dit jaar een volledige competitie. Nadat alle ploegen twee keer tegen elke tegenstander gespeeld hadden bleek AC Milan de grote winnaar, gevolgd door de teams van Chelsea en Bayern München die als tweede en derde eindigden.
 
Bij de ouders bleek het team van Hard, Hoog en Wijd de sterkste, al moesten zij in de laatste wedstrijd toch hun meerdere erkennen in de tegenstander. De eindoverwinning was echter zeker verdiend. De Ouwe Brammen eindigden op de tweede plaats en Moeders Mooiste eindigde als derde. Ook bij de ouders was het een zeer fanatieke strijd om de Hijgende Hannestrofee, maar gelukkig zeer sportief.
 
De Joop-Blomtrofee voor het beste pupillenteam werd gewonnen door Italië, dat deze dag werkelijk alle wedstrijden gewonnen had. Bravo! Als tweede in de eindstand eindigde het team van AC Milan, net voor Denemarken dat derde werd.
 
De dag werd afgesloten met een prijsuitreiking en loterij die door Paul heel mooi aan elkaar gesproken werd. Rest ons nog om alle vrijwilligers te bedanken voor het slagen van deze dag: alle leiders en scheidsrechters, de dames van de enveloppenkraam, de dames van de lunch, onze omroeper, degenen die geholpen hebben met inschrijven, de terreinknechten, ehbo en verder iedereen die een steentje heeft bijgedragen. Bedankt.
 
Het RABO Vaders-Moederscomité: Jan, Hans, Wim en Louis

 
www.rkdvc.nl

Renovatie hoofdveld

23 april 2024
Zoals velen hebben gezien wordt het hoofdveld aangepakt. De reden hiervoor is dat het hoofdveld de laatst jaren verslechterd is mede… Meer >
 
www.rkdvc.nl
Na het nieuws over het aanblijven van de trainers van RKDVC1 nu ook de bevestiging dat de trainers van RKDVC2 volgend seizoen verbonden… Meer >
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven