Lex Janse heeft aangekondigd zijn taak als kleedkamer- / veldindeler en administrateur / contactpersoon voor de gele en rode kaarten binnen de jeugd aan het eind van het seizoen neer te leggen. Lex blijft gelukkig wel als vrijwilliger verbonden aan RKDVC als actief lid binnen de klusploeg. Wij zoeken dus iemand die (één van) de taken van Lex over wil nemen. Meer >

Het zou fijn zijn als het iemand is die aardig met de computer overweg kan en aan het midden of einde van de week tijd vrij kan maken om de teams via de site een kleedkamer en veld toe te wijzen. Contact daarover met de sportparkbeheerder van de zaterdag, Ad Klerks, is zeer wenselijk, omdat die op zaterdagen toeziet op de naleving van het schema.
Lex houdt al vele jaren de processen rond de gele en rode kaarten bij. Lex meldt de betrokkenen welke straf (schorsingen en geldboetes) zijn uitgedeeld door de KNVB. In overzichtelijke staatjes presenteert hij halfweg en aan het einde van het seizoen aan het bestuur de ontwikkeling van het aantal kaarten door het seizoen en de jaren heen en de daarmee samenhangende boetes.
Mocht u interesse hebben voor (één van) de genoemde taken, dan kunt u contact opnemen met Paul van Beurden (vanbeurden20@home.nl). Ook voor vragen over deze taken kunt u het genoemde mailadres gebruiken. Vele handen maken licht(er) werk!
Commissie Jeugd bedankt Lex voor de vele jaren dat we op hem konden rekenen en voor de toezegging dat hij voor een zeer warme overdracht zal zorgen t.a.v. zijn/haar opvolger. We hopen dat RKDVC nog lang mag genieten van Lex als klusser op de donderdagen.
 
Sportieve groet,
Paul van Beurden, namens Commissie Jeugdzaken

 
www.rkdvc.nl
Beste ouders en pupillen, Op zaterdag 8 juni 2024 wordt het Vaders-Moeders-pupillentoernooi voor de 47e keer… Meer >
 
www.rkdvc.nl
Het bestuur van RKDVC is verheugd om aan te kondigen dat het trainersduo, bestaande uit Jasper Koole en Stijn Brokx, ook komend seizoen… Meer >
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven