Heracles

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
18-10-2014 10:15

Zaterdagmorgen in Drunen met een mooi zonnetje is het dan zover Heracles - NAC (wsc) staat op het programma.
Voor een coach is het moeilijk in te schatten wat zijn team doet na de nederlaag van afgelopen week. Revancheren is het toverwoord, kop op en rug recht dan moet het goed komen!

De opstelling: Ralph (k 1eH) Simon / Luuk / Collin in de verdediging Jesse en Luca op het middenveld en Bjorn in de spits. De mannen hebben er zin en de scheids Bas van Kuik fluit af.
Het is gelijk een boeiend duel, maar voor beide goals gebeurt weinig of is het allemaal te slap. Wat de coach ook roept, ze zijn niet vooruit te branden het loopt simpelweg niet. Elke bal vindt zijn weg net niet of wordt eenvoudig verdedigd. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd en doen niet voor elkaar onder.
Op slag van rust toch een goal voor NAC tegen de verhouding in? of gaat dit Heracles wakker maken! Het lijkt erop dat het team wat scoort de wedstrijd wint dus werk aan de winkel voor de coach. Hij pept zijn mannen op voor de 2e helft en geeft aan dat het wat fanatieker en scherper moet. We gaan weer beginnen en het lijkt erop dat het nu wel beter gaat, maar Luca en Bjorn krijgen de bal er niet in wat er ook gebeurd. Simon en Luuk hebben in ieder geval de boel op slot, zelfs een muis komt er niet door! Chris pakt ook nog eens de afvallen de ballen en trapt super uit wat mogelijkheden bied. Ralph en Collin beginnen te jagen op het middenveld en Jesse begint weer passes te strooien dus het zal toch wel gaan gebeuren, en ja het gebeurd een inworp van Ralph op Bjorn die met een mooie beweging zich vrijspeelt en Luca aanspeelt die vervolgens venijnig schiet onderkant lat maar wel de 1-1! Terecht natuurlijk Heracles was beter gestart, nu doorgaan!
Maar dat laatste zat er niet in, Heracles verloor weer zijn kracht en NAC leek ook op. Kansen kwamen er wederom maar waren niet besteed aan de kleine blonde spits van Heracles hij was niet scherp genoeg helaas. Bas van Kuik fluit af een prima pot volgens de coaches en allemaal blije gezichten op het veld. Nu de penalty's nog; Beide teams misten de eerste 3 maar Simon schoot raak 1-0 en dan vervolgens pakte Chris alle ballen of gingen naast over of op de lat, Heracles maakte er nog 2 , Bjorn en Chris wisten het net te vinden en dus 3-0! Mooi toch nog met een net wat lekkerder gevoel de kleedkamer in en genoeg huiswerk voor volgende week, uit naar Twente!

FORZA HERACLES mannen TROTS op jullie teamprestatie van vandaag en dat telt!
Door: Ralph van Aarle , 18-10-2014 00:00
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven