RKDVC 3
LONGA 2
31-05-2015
1-0

Vandaag speelde DVC 3 de eerste wedstrijd van de finale nacompetitie. Op het spel staat een promotie voor RKDVC 3 of een degradatie van Longa 2 uit de reserve 1e klasse. In de eerste helft bleek meteen dat beide ploegen gewaagd waren aan elkaar. Zonder overdreven grote kansen te creëren, speelde het eerste half uur zich af. DVC won hierin meer duels en had klein overwicht. Vlak voor de rust ontstond de eerste echte kans van de wedstrijd, maar deze was niet aan DVC besteed. Na de rust pakte DVC meteen een stevig initiatief waarin niet veel grote kansen ontstonden, maar wel een aantal aardige mogelijkheden. Zo waren BB en RB dichtbij een goal uit twee corners. Uiteindelijk brak JV, met een schot van 30 meter de ban voor DVC! 1-0!! een mooie stand, maar DVC wilde meer. Onder andere via JK en RdL, de laatste genoemde raakte zelfs de lat. Uiteindelijk moest DVC door wat blessureleed omzettingen doen in het elftal. Dit ging helaas ten koste van de druk richting Tilburgse goal. Vlak voor tijd kwam DVC nog erg goed weg toen EW alias de sloper de bal vlak voor de lijn weg haalde. Al met al een goede uitslag met een mooi perspectief voor volgende week zondag.

RKDVC 3 zal zondag 7 juni om 12.00 uur spelen om promotie tegen opnieuw Longa 2. DVC verdedigd hierin een 1-0 voorsprong, maar kan alle steun gebruiken. Graag zien we iedereen weer langs de lijn!!!!