RKDVC C2
29-08-2015
0-9

Scheidsrechter:   Son, D.H.A. van
Na 'n voorbereiding met vakantie-onderbrekingen mocht DE C2 eindelijk de wei in voor hun 1ste wedstrijd seizoen 15/16, meteen 'n derby tegen Haarsteeg. Met, vanwege late vakantiegangers, enkele gastspelers werd H. zo ongeveer vanaf de 4e min. vastgezet op hun eigen speelhelft. Met prima positie -en combinatiespel werden er diverse kansen gecreeerd, echter vrij lang zonder doelpunt. Door 'n hattrick van Theo werd de ruststand toch nog 0-3, met tussendoor de enige keer dat H. voor ons doel wist te komen 'n prima redding van D-keeper Luuk.
Met de opdracht na rust als team te blijven voetballen en niet voor eigen succes te gaan werd er goed begonnen aan de 2e helft. Alleen met in de beginfase het zelfde euvel als voor rust, de bal werd te vaak naast het doel geschoten!!! Nadat Rody dan eindelijk z'n doelpuntje,0-4, wist te scoren.Liep de teller gestaag richting..?
Met enkele zeer fraaie(vooral het samenspel vooraf)doelpunten werd het toch 'n mooie uitslag zeker in ogenschouw nemende dat er voor het eerst in deze samenstelling werd gespeeld.
Komende week jullie eerste schooldagen en trainingen met DE C2(17.00uur)en zaterdag dan 2e bekerwedstrijd tegen FC Engelen C2

De tevreden KKJ en in grote getale aanwezige ouders.