NOAD E1
RKDVC E1
03-10-2015
0-2

Op een heus heel "half" veld trad de E1 aan tegen NOAD uit Tilburg. Ook híer weer een fatsoenlijke parkeerplaats...hoe komt 't toch dat DVC nog steeds zo'n suffe parkeerstrook heeft ? Goed, de wedstrijd, want daar komen we voor. RKDVC start sterk, heeft veel meer balbezit maar de doelpunten komen maar niet. Mark heeft een paar keer de kans om op goal te peren, maar laat dit jammergenoeg na. Kom op Mark, je kunt zo verschrikkelijk hard en zuiver trappen, probeer het gerust ! Siem heeft niet veel te doen in de goal, behalve een oprapertje hier en daar. Er wordt een beetje teveel gelopen met de bal, terwijl de E1 juist zo goed is om de bal het werk te laten doen..."Walterson, je bent geen postbode !" roept Brian :). Halverwege de eerste helft besluit Dirk het maar eens met een afstandspegel te proberen. De overigens prima keepende doelverdediger verkijkt zich volkomen op de bal en het is pardoes 0-1. Hèhè, dat voetbalt net iets lekkerder. Nog wat kansjes voor Dirk en Tim, die helaas het net niet vinden. Op het veld stonden de kleine goals waar we in moeten scoren precies ìn het grote mensen goal. Als we nou een wedstrijd deden in de grote goals was de ruststand 0-4. Tweede helft is helemaal voor DVC. Grootse partij van Walterson en Goof die achterin helemaal niks weggeven. Na een splijtende pass van Casper via Tygo kan Tim alleen op de keeper af. Bekwaam afgerond en de wedstrijd "in the pocket" : 0-2. NOAD komt er niet meer aan te pas, mede door lekker op de bal verdedigen van Simon. Prima kerel ! Affluiten scheids, de drie punten gaan weer mee naar Drunen. Eindstand kleine goals 0-2, eindstand grote goals 0-6.