Haarsteeg D3
RKDVC D4
03-10-2015
8-4

Vandaag moesten we naar Haarsteeg D3 uit. Het omkleden gebeurde in de geplaatste bouwketen in verband met verbouwingen op het complex. We begonnen goed aan de wedstrijd want uit één van de aanvallen die we wisten te plaatsen kwamen we op 1-0 door een goed doelpunt van Aymeric. Helaas wisten we de voorsprong niet lang vast te houden: uit een corner belandde de bal direct in ons doel waarmee het 1-1 werd. Daarna werd ons spel minder en sloop de oude fout er weer in, namelijk teveel door het midden uitverdedigen met balverlies. Haarsteeg profiteerde hier goed van en wist met twee afstandschoten uit te lopen naar 3-1. We kwamen hierna best nog wel aan wat aanvallen toe, maar het was allemaal wat minder krachtig dan wat Haarsteeg op de mat legde. Ook kregen we nog een penalty tegen maar die werd door Joey uitstekend tegengehouden. Toch kwamen we terug in de wedstrijd toen via een prachtig schot van Wessel de stand op 3-2 kwam. Dit werd tevens de ruststand. De rust duurde wel lang omdat wij liever op het veld bleven en Haarsteeg lang wegbleef in hun bouwkeet. De tweede helft zouden we er steviger ingaan maar helaas kwam dit niet tot uiting. Haarsteeg had het meeste overwicht en drukte dit ook uit in doelpunten, het werd zelfs tegen vooraf alle verwachtingen in zelfs 7-2. Gelukkig gaven we het niet helemaal op want het was Manuel die na een mooie dieptepass heel beheerst de stand op 7-3 bracht. Daarna wisten achtereenvolgens eerst Haarsteeg en daarna wij nog een keer via een intikker van Joey te scoren waarmee de eindstand op 8-4 kwam. Jongens jammer, volgende keer beter.