Eén jaar lange RKDVC VIPS laten punten liggen

RKDVC 10
BMC 9
04-10-2015
2-2

Scheidsrechter:   Vermeegen, L
Goede middag beste lezer van de DVC’er. Het is weer maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag (dat ligt eraan wanneer u dit altijd nutteloze verslag eens besluit te lezen)en dus tijd voor een verslag. En het is me een verslag hoor… Het is namelijk alweer officieel precies een jaar geleden dat RKDVC 10 in een nieuw tenue gehesen werd! En daarnaast is het natuurlijk ook het tweede verslag van de competitie dat dit verslag speciaal maakt.
Omdat de meeste van u toch nog moeten wennen aan het feit dat het 11e nu het 10e is geworden, starten wij ook nu het verslag met een kleine introductie. Deze week is de muzikale introductie van een goede oude tv-serie “Ducktales”: ‘Het leven is een wervelstorm, hier bij RKDVC. Tornado’s, hagel, regenstormen… Bliksems 'tis wat! Dappere helden, trekken te velde in… RKDVC 10 shirt oohoo! Iedere keer, beleef je 'ut weer, in RKDVC 10 shirt oohoo. 18 sexy goden, spelen in RKDVC 10 shirt oohoo.’
Na deze korte introductie is het natuurlijk de bedoeling dat wij u gaan vertellen wat RKDVC 10 vandaag heeft gedaan in de wedstrijd. Een beetje slimme lezer had dit al kunnen weten, want die had de stand bovenaan dit verslag al gezien, maar voor hen die dit niet doorhadden; vandaag heeft RKDVC 10 met 2-2 gelijkgespeeld tegen BMC 5. Dan gaan we nu dieper op de wedstrijd zelf in om te zien hoe deze stand tot stand is gekomen.
Om 10 uur stipt begon de wedstrijd. RKDVC 10 was vanaf het begin de bovenliggende partij.
We kregen kans op kans, maar helaas wilde er niet echt een bal in het net verdwijnen. Zo schoot Ruud een afvallende bal van een corner net langs de kruising, schoot Sjors een bal op goal in de handen van de keeper en kopte zowel Mark als Tim een cornerbal net aan de verkeerde kant van de paal. En een aloude voetbalwet leert ons dat als je zelf niet kan scoren, de tegenstander dat wel even doet. Er kwam een diepte bal van BMC die over de verdediging viel. Koen kon de spits van BMC niet meer tegenhouden en zo kwam deze één op één op Rob de keeper af. Hieruit scoorde BMC keurig in de hoek de 0-1.
Hier liet RKDVC 10 het niet bij zitten. We gingen verder met ons eigen spel en creëerden kans op kans. Matthijs, Nick S. en Patrick schoten allemaal nog een keer naast. Maar diezelfde Patrick wist wel een keer in het 5 meter gebied te komen met de bal. Hier werd hij aangepakt door twee verdedigers, waardoor de bal in de kluts bij Nick S. kwam. Hij schoot de bal keurig langs de keeper in de goal en bepaalde de ruststand op 1-1.
Na rust wist RKDVC 10 wat hen te doen stond; de kansen afmaken. Echter lukte dit weer niet. Sjors schoot hoog over, Tim schoot naast en ook Ruud miste een kans.
Bijna aan het einde van de 2e helft viel de bal weer in de kluts en kreeg Matthijs de bal voor de voeten. Hij kwam één op één op de sneluitkomende keeper en kon niet meer dan de bal loeihard raken. Helaas met als effect dat de bal tegen het gezicht van de keeper aan ging in plaats van in de goal.
Ook Joris kreeg als rechtshalf nog een joekel van een kans. Hij had de bal in de loop meegenomen en kon schieten, maar het schot belandde snoeihard op de kruising. Zat het dan helemaal niet mee? Jawel, want Nick S. schoot een vrije trap op de lat en deze krulde zo dat de bal in het veld bleef. Danny zat er goed en adequaat bij en kopte de 2-1 voor RKDVC binnen.
BMC kreeg nog 1 kans uit een vrije trap van een paar meter vanaf de middellijn. De schutter schoot een bal die hij nooit meer zo zou raken. De bal kwam namelijk net over Rob heen en zo werd de eindstand helaas in de laatste minuut 2-2.
Heren van het 10e we hebben een goede wedstrijd gevoetbald, maar jammer van de kansen die niet erin gingen. De volgende winnen we weer!
En na een hoop nuttige informatie over de wedstrijd, komen we natuurlijk bij de wist-u-datjes voor deze week. Hier komt weer een wekelijkse portie voor u.

Wist u dat:
- Wij dit verslag het liefste weer ergens in het midden van de DVC’er zien staan als deze nog bestaat…
- U uw voorkeur voor Man Of The Match kunt sturen naar 06-42851921. Deze week is Ruud ten Westenend deze Man Of The Match. Dit omdat hij keurige vrijloopacties maakte, een paar goede voorzetten gaf op de voorhoede en zeer dicht bij zijn 1e goal van het seizoen was!!!
- Wij ons al een heel jaar VIPS (Verreijt Industrial Project Support) van RKDVC mogen noemen dankzij de sponsoring van de shirts!!!
- Wij vandaag meer spelersvrouwen dan wissels langs de kant hadden, met de harem van Davy meegerekend…
- Terugzwaaien naar een zwaailicht niet grappig is…
- Een psychiater die door iemand gestoord wordt niet grappig is…
- Een grafdelver die zich laat kisten niet grappig is…
- Een acupuncturist die een nieuwe datum wil prikken niet grappig is…
- Een kapper die in een scheiding ligt niet grappig is…
- We nu toch echt aan het einde zijn van het verslag en we afsluiten met de vriendelijke groeten van:
Nick v.d. H, Rob, Koen, Jorn, Danny, Jeroen, Ruud, Bas, Mark, Tim, Patrick, Matthijs, Nick S, Sjors en Davy…

Vriendelijke groeten van jullie trouwe supporter,
Jan Met-De-Korte-Achternaam (Hij is 3 keer getrouwd en houdt al zijn achternamen)
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven