D3 wint eerste van twee wedstrijden tegen GDC

GDC D1
28-11-2015
2-1

Scheidsrechter:   Driesprong, L.J.
Nog twee wedstrijden te gaan en dan is deze najaarscompetitie weer ten einde. De D3 uitkomend in de derde klasse zal nog thuis en uit moeten aantreden tegen GDC, dat op de laatste plaats staat, maar GDC wist tegen de grootheden Woudrichem en GVV'63 aardig weerstand te bieden en daarbij ook frequent te scoren. Scoren daar ontbreekt het alleen nog aan bij de D3. In totaal wist de D3 tot nu toe slechts vier maal het net te vinden. Verontrustend nee, want de laatste twee wedstrijden werden er in totaal vier doelpunten gemaakt, een mooi gemiddelde. De hele week, is er weer hard getraind want iedereen is er op gefocust deze twee wedstrijden te winnen zodat we eindigen op een verdiende derde plaats. Sinds een aantal weken is iedereen weer helemaal fit en vrij van blessures, en dat zie je ook in het spel terug. Na een goede warming up, werd de opstelling bekend gemaakt. Er werd wederom gestart met de 5-3-2 opstelling, maar wel met druk naar voren. De D3 begon rommelig aan deze wedstrijd en GDC nam het heft in handen waardoor iedereen steeds een stapje te laat kwam, zowel in de verdediging als in de aanval. Gelukkig was het Sal die via een fraai schot voor rust de 1-0 liet aantekenen. Na de rust was eigenlijk hetzelfde spelbeeld, een onrustig spelende D3, die GDC steeds meer liet voetballen. Gelukkig was het Anas, die al lang niet meer gescoord had, zijn verdiende doelpunt wist te scoren 2-0. GDC drong nog meer aan en scoorde vijf minuten voor tijd 2-1. Rkdvc liet zich niet meer van de wijs brengen en speelde de wedstrijd uit. Een verdiende overwinning mannen, zaterdag uit naar GDC. Zij zullen er op gebrand zijn om revanche te nemen. Blijf deze week hard trainen met als doel, zaterdag te winnen en de derde plaats is veilig.