Acht C1G
30-01-2016
2-0

Scheidsrechter:   Heeswijk, A. van
Onder ietwat barre weersomstandigheden werd er vandaag gespeeld tegen de nr:3 Acht uit 040. Van de uitwedstrijd werd herinnerd dat ze over enkele zeer goede en sterke spelers beschikten die in die wedstrijd het verschil hadden gemaakt(3-0).
Daarvan waren er vandaag 2 niet bij dus dat was mooi meegenomen. Gezien de instelling en het getoonde spel in de vorige wedstrijden had iedereen er vandaag het volste vertrouwen in en overtuiging van dat de 3 pnt. voor de C2-boys zouden worden. Na enkele min. werd 8 al goed vastgezet op hun speelhelft en was het DE D2 die het spelbeeld bepaalde. Dit bleef zo de gehele 1ste helft met enkele kansjes en ook weer 'n x-aantal corners met mogelijkheden om de score te openen maar helaas nog geen doelpunten.
Vanaf de start van de 2e helft was er 'n ander 8 te zien dan voor rust want nu namen zij de1ste minuten het initiatief. Maar de ook vandaag weer goed "staande' C2-verdediging gaf nagenoeg niets weg en als er toevallig 'n 8er doorheen kwam ontnam onze steeds meer overtuigende (D)keep Luuk hen elke illusie op 'n doelpunt.
Na dit stormpje overleefd te hebben waren het weer de C2-boys die het spel bepaalde met enkele fraaie aanvallen richting de reuze 8-keeper die tot dan iedere hoge bal op z'n "gemakkie"mocht vangen.Na weer enkele corners zonder succes, was het Jasper die de voor ons en toch zeker voor hem dik verdiende 1-0 binnen kopte, mede door het nu wel in de weg lopen van een van de onzen bij de lange 8-keep waardoor deze nu niet ongehinderd de bal kon vangen. Deze achterstand werd door enkele 8-ers niet op prijs gesteld getuige hun verbale en fysieke gedrag. Maar de C2-boys lieten zich hierdoor niet uit de tent lokken en bleven door goed samenspel en op z'n tijd de rust te bewaren "gewoon" de betere ploeg. Met ook nog de goede invallers-huurlingen, Noah & Theo, kwamen er nog meer kansen op de 2-0 of meer. Uiteindelijk was het onze "eigen" invaller Tufan*, die 'n prima solo van Kevin(3 man uitgespeeld in de 16) beloonde met de bevrijdende 2-0. Door deze winst is er weer aansluiting met de grote middenmoot. Jammer dat er volgende week geen wedstrijd is, zitten nu lekker in de flow!!

Gr. en complimenten van JKK en 5e colonne.

P.s. Ook onze grensi was vandaag foutloos grandioos!!!