Geweldig seizoen niet in stijl afgesloten

RKDVC 3
DESK 2
16-05-2016
1-2

Scheidsrechter:   Ruijter, A.J. de
DVC 3 promoveerde afgelopen seizoen naar de reserve 1e klasse. Mede door het vertrek van een aantal ervaren jongens, werd hier een zwaar jaar verwacht, waarin DVC in de onderste regionen zou gaan vertoeven. Niets bleek minder waar, 't Darde presteerde uitstekend en bleek voor velen een te lastige horde. Dit blijkt onder andere uit het uitstekende doelsaldo, de stand in de tweede periode en de prima eind rangschikking. Hierbij moet ook nog vermeld worden dat DVC 3, met enige regelmaat in zeer grote personele problemen verzeild was geraakt. Vandaag stond ook in het teken van een jubileum, Mauries Spronk speelde zijn 100e wedstrijd voor DVC 3 en werd hiervoor spreekwoordelijk in het zonnetje gezet. Naast een jubileum werd er vandaag ook voetballend afscheid genomen van Marco Pulles, een zeer gewaardeerd lid van de ploeg. Met zijn ervaring, enthousiasme en altijd positief kritische blik gaan we Marco erg missen in de komende seizoenen. De deur zal altijd open staan voor Marco, maar dat weet hij maar al te goed. Als laatste gaan we ook afscheid nemen van onze assistent Erik, in de afgelopen jaren zeker op voetbal tactisch gebied een grote waarde geweest voor DVC 3 en gelukkig ook altijd bereid geweest om de vlag ter hand te nemen.

De wedstrijd vandaag ging verloren tegen DESK, hoogtepunt voor MP(die snelle) hij kroonde zich tot topscoorder van de ploeg.

Natuurlijk willen we onze vaste sponsoren ook dit jaar weer bedanken voor alle mogelijkheden die ze ons hebben geboden. Hans Brokx, Kevin Schellekens en Paul & Ad van Erp, wederom hartelijk dank!
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven