JO15-2 VERLIEST ONNODIG IN ONVRIENDELIJKE WEDSTRIJD

RKDVC JO15-2
SC 't Zand JO15-2
24-09-2016
1-2

Scheidsrechter:   Heeswijk, A. van… (+1)
Op ook deze 24e Sept. nog zeer zonnige herfstdag kreeg onze JO15-2 SC 't Zand JO15-2 op bezoek. 'n Team dat nog puntloos was en al enkele flinke nederlagen had moeten slikken, dus voor ons de mogelijkheid om dit team voorlopig achter ons te laten op de ranglijst. Mede door ver ondermaats spel van onze zijde werd 't Zand de bovenliggende partij waarbij wel opviel dat er toch wel enkele goede voetballers in speelden. Door felheid in alles wist 't Zand voor rust 2x te scoren. Iets wat ons ondanks enkele mogelijkheden niet lukte,maar gezien ons spelniveau ook niet verdiend zou zijn.
Met na rust enkele wissels en de opdracht meer en feller de duels aan te gaan hoopten we het tij nog te kunnen keren. Dit werd nu wel door iedereen gedaan waardoor we i.i.g. meer aan voetballen konden komen. Toch bleef 't Zand in de counters ook niet ongevaarlijk. Er ontstond gedurende de 2e helft een steeds grimmiger sfeer in en langs het veld mede door onsportief en zogenaamd
"professioneel" gedrag van enkele Tilburgse spelers, die in hun drive om niet te willen verliezen soms over de grens gingen. Door te laat adequaat optreden van de leiding in en Tilburgse langs het veld liepen de emoties soms erg hoog op waarbij de 2 rode kaarten aan 't Zand spelers meer dan terecht waren al zaten er bij ons ook sommige spelers dicht tegenaan. Tussen al het tumult door werd er ook nog 'n zuiver doelpunt van Jordy onterecht voor buitenspel afgekeurd en wist Robin 'n toegekende penalty keurig binnen te schieten. In de slotfase wisten we tegen de 9 Zand-spelers niet meer dan wat halve mogelijkheden c.q. kansen te creeeren door te gehaast en onrustig spel. Na het laatste fluitsignaal probeerden onze boys nog netjes en sportief de tegenstanders te feliciteren maar die waren daartoe niet bereid waardoor de sfeer nog grimmiger werd dan ie al was. Jammer boys het gebodene van de 1ste helft heeft jullie(en ons) de das om gedaan, maar daar hebben we t al over gehad.
Bijz.heden: gele kaart voor Jamiro.
De toch wel teleurgestelde KK&S.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven