RKDVC JO11-3
24-09-2016
8-0

Verslag wedstrijd Baardwijk JO11-1 tegen RKDVC JO11-3

Vandaag de wedstrijd tegen Baardwijk. We moesten het zonder Chris doen vanwege zijn enkelblessure. Cas nam de plek in de goal van Chris over. Ook Elham was er niet bij, die had een feestje. Hierdoor hadden we geen wisselspelers aan de zijlijn.
Met de overwinning van vorige week nog in ons achterhoofd begonnen de jongens vol goede moed aan de wedstrijd.
Maar Baardwijk was fel, heel fel. Gelukkig had Cas een paar mooie reddingen. Een bal glipt door zijn handen maar Cas kan hem nog net op tijd van de lijn halen. Dan wordt er een lob gespeeld, Cas kan er net niet bij; 1-0 voor Baardwijk.
Er volgt een mooie aanval van Bram en Nathan maar de bal werd onderschept door Baardwijk.
In de 6de minuut krijgt Baardwijk hun eerste corner en die wordt ingekopt; 2-0
Er volgen nog vele corners voor Baardwijk maar iedereen van DVC staat op de goede plek, soms hebben ze geluk en komt hij op de lat of tegen de paal. Ook hebben we nog mooie aanvallen gezien waarin goed werd overgespeeld door Fabian, Bram en Nathan, en een hele mooie aanval waar Baardwijk het nakijken had door Nathan, Sem, Sylvester en Nick maar waar jammer genoeg geen resultaat uit gehaald werd door prima verdedigend werk van Baardwijk. En mede dankzij goed keeperswerk van Cas is de ruststand 2-0.
De tweede helft begint met een snelle aanval van Baardwijk waar meteen uit wordt gescoord; 3-0. Baardwijk blijft aanvallend spelen en ondanks het goede verdedigen van Sem, Sylvester en Nick wordt het in de 5de minuut na rust toch nog 4-0 en al snel volgt ook de 5-0.
In de aanval doen Bram, Nathan en Fabian wat ze kunnen maar ze komen niet door de verdediging van Baardwijk heen. Er wordt door Sem, Sylvester en Nick goed verdedigd zodat Baardwijk even niet tot scoren komt. Maar in de 15de minuut na rust blijft de bal in het spel na een goede redding van Cas. De aanvaller ligt op de grond maar kan er nog net bij. Cas is kansloos: 6-0.
Na een mooie aanval van Sem en Fabian wordt de bal achter gewerkt door Baardwijk en krijgt DVC een corner.
Ondanks de mooie voorzet wordt deze weggewerkt door de keeper van Baardwijk.
In de laatste paar minuten wordt er nog 2 keer gescoord door Baardwijk waardoor de eindstand uitkomt op 8-0