RKTVC JO15-2
22-10-2016
0-1

Scheidsrechter:   Maas, F.H.… (+1)

We begonnen matig aan de wedstrijd we hadden soms wel paar kansen maar die waren niet benut we hadden soms goeie acties en zaten goed op de man maar kwamen soms een stap te kort en zo ging het de hele eerste helft door we moesten een beetje rustig aan doen want de scheidstrechter floot al redelijk snel de eerste helft is afgelopen het staat nog 0-0 er zijn 3 wissels ingezet voor de tweede helft en de tweede helft ging al beter dan de eerste helft we hadden veel meer kansen en een goal maar die was helaas buitenspel maar we kregen al snel weer een gevaarlijke actie van Hamit maar werd aan zen shirt getrokken en de scheidstrechter had daar voor gefloten en de tegenstander had toen geel gekregen en we kregen toen een vrijetrap vanaf een gevaarlijke plek maar ging helaas over paar minuten later had RKTVC een kans een schoot de spits van hun de bal er in 0-1 en zo ging de wedstrijd verder met nog paar kansen maar zonder doelpunten de wedstrijd was afgelopen en hebben met 0-1 verloren terwijl we veel beter kunnen ik hoop dat we dat volgende week wel laten zien