03-12-2016
1-3

Scheidsrechter:   Kamp, Noah… (+1)
Zaterdagochtend 3 december 10.15 uur..we trappen af voor de derby tegen Haarsteeg !

Haarsteeg schiet uit de startblokken. Een goede sliding van Gijs voorkomt een zeker doelpunt van de gasten. Een paar minuten later helpt de paal ons een handje mee. DVC staat met de rug tegen de muur en heeft moeite het spel te maken. Een paar goede reddingen van Sander houdt ons op de been. Hij kan echter niet voorkomen dat we me 0-1 achter komen na een frommel-goal.
Jelte (deze week trotse aanvoerder) zweepte zn manschappen op om de gelijkmaker te forceren. Een keurige aanval over de linker flank belandde bij Roel die een mooie steekbal op Cas net onderschept zag worden door de Haarsteegse defensie. De verdediger onderschatte echter Cas die da bal keurig afpakte en in de verre hoek vlamde ! Het sportpark veerde op 1-1- !!!
De spanning was te snijden. Het publiek leefde vol mee met deze derby, waarbij het spel op en neer veerde. Haarsteeg had de betere kansen maar onze keeper voorkwam een achterstand.
Ook Thomas maakte veel aanvallen onschadelijk door op de juiste momenten in te grijpen.
Stijn en Pim gaven nog wat tactische aanwijzingen in de rust. We moeten vandaag 3 punten pakken om de concurrentie op achterstand te houden.
3 minuten na rust schoot Veron “het kanon” de bal op de paal. Uit de tegenaanval belande een van richting veranderd schot de bal met een boog in onze goal. 1-2.
DVC krijgt geen grip op het stugge Haarsteeg. Wessel dringt nog wel door de defensie heen en ziet zijn schot net naast de paal belanden.
Onze baltovenaar Dani zette regelmatig een keurige aanval op. Echter verder dan de “zestien” kwamen we vandaag niet.
Ondanks het ruime balbezit van DVC bleven kansen op de gelijkmaker echter uit.
De tegenstander wist nog 1 x het netje te vinden. Punten bleven vandaag dus niet in Drunen.

De penalties werden wel gewonnen.
Mannen, volgende week weer hard trainen dan volgt die 3e overwinning zeker en vast !