Moerse Boys 2
04-12-2016
2-3

Scheidsrechter:   Stok, P.J.A.
Na een rommelige week met veel overleg en geouwehoer was het vandaag duidelijk wat er te doen stond. De knop moest om bij DVC 3 en er moest uit een ander spreekwoordelijk vaatje getapt gaan worden. Dat tappen het consumeren van deze goudgele jongens was meestal geen probleem. Maar het verdienen ervan dat was vaak iets anders. Zowel op de trainingen als op de zondag ontbrak het regelmatig aan scherpte en inzet. Hierdoor ook de teleurstellende tussenstand van de competitie. DVC staat op de niet zo bekende laatste plaats. En als rode lantaarn dragerr mocht het vandaag aantreden tegen moerse boys. Een ploeg die in de middelste regione verbleef. Maar ook zij konden een overwinning goed gebruiken. Het was zeer duidelijk, vandaag de mouwen opstropen en vanaf seconde 1 tot en met de laatste seconde gaan.
Gelukkig was het dit keer niet tegen dovenmans oren gezegd. Want vanaf de eerste minuut merkte je dat DVC het veld op was gegaan om te winnen. Helaas niet alleen voor DVC maar ook voor Moerse boys hadden we een zeer warige scheidsrechter die vooral in de eerste helft zijn fluitje niet uit zijn mond wist te halen. van de 40 vrije trappen waren er waarschijnlijk 4 terecht. Helaas voor DVC wist moerse boys 1 van deze kansen om te zetten in een 0-1 voorsprong. Dus weer liep DVC achter de feiten aan. Maar in plaats van de koppies te laten hangen ging de strijd nog wat feller. Dit resulteerde kort voor rust ook tot de verdiende 1-1.
Na de rust was het duidelijk scherp beginnen en dit proberen vol te houden. Helaas was dit niet gelukt want binnen 1minuut stond het 1-2 en liepen we toch weer achter de feiten aan. Maar er kwamen kansen voor DVC. Helaas werd de gelijkmaker niet gemaakt. Het was Moerse boys dat via een counter de 1-3 wist te scoren vlak voor tijd. Maar zelfs toen liet DVC zich niet kennen en maakte nog de 2-3. Maar dat was helaas te laat en de scheids floot voor het eindsignaal.
Jammer voor vandaag dat we onszelf voor de inzet en de met grote delene van de wedstrijd het goed vertoonde spel niet wisten te belonen. Volgende week de volgende belangrijke wedstrijd. Uit naar Dongen. Hier kan het laatste beetje energie voor de winterstop in gestopt worden. een weekje volle bak trainen en een wedstrijd en dan kan de druk er eventjes af.