JO13-2 met 3 punten de winterstop in

RKDVC JO13-2
WSC JO13-2
10-12-2016
2-1

Scheidsrechter:   Visser, F.… (+1)
Vlak voor de winterstop stond vandaag de topper tegen WSC op het programma. Beide teams bivakkeren in de subtop zo rond de 5e plaats. De winnaar van vandaag zou de 4e plaats stevig in handen gaan nemen.
Voor de wedstrijd werden de boys van JO13-2 verrast door nieuwe trainingspakken. Geschonken door Theo van Son zodat ook onze jongens er de rest van de competitie netjes bij zouden lopen. Na een sponsorfoto op het hoofdveld werd aan de warming up begonnen.
De wedstrijd was vervolgens gedurende de hele eerste helft in handen van DVC. Het leek wel alsof WSC op zoek was naar de gevreesde lange spits van DVC. Die was echter uitgeleend aan de D1 om daar zijn debuut te maken. Ondertussen was het een van de kleinsten, maar snelste man op het veld die zorgde voor 2 treffers. Beide keren was Celal Can de aangever die Gyliano in staat stelde om te scoren. Een keer uit een corner en nog een keertje vanuit een druk doelgebied van WSC. Ondertussen was er achterin geen vuiltje aan de lucht. Bram had een makkelijke eerste helft omdat de verdediging had besloten deze keer geen man door te laten. Rens en Thijmen heersten in het centrum en op links en rechts achterin speelden Dominic en Gert Jan een puike partij. Op het middenveld zette Tycho de lijnen uit en richting het rustsignaal kreeg DVC nog diverse kansen om de stand op 3-0 te brengen. Diverse pogingen, waaronder een kruipende kopbal van Celal Can, werden helaas op het laatste moment onschadelijk gemaakt.
In de tweede helft kwam WSC wat sterker uit de startblokken. Er was bij vlagen zelfs sprake van een veldoverwicht aan Waalwijkse kant. Uitgespeelde kansen leverde dit echter niet op. De aansluitingstreffer van WSC was daarom wat gelukkig. De bal werd van richting veranderd en Bram was daardoor kansloos. Verder dan dat liet DVC het niet komen. JO13-2 heeft daardoor voorlopig beslag weten te leggen op de 4e plaats in deze sterke competitie. Wie weet zit er de tweede seizoenshelft nog meer in het vat.
De T.S.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven