RKDVC 12
11-12-2016
2-2

Scheidsrechter:   Wit, J. de
Allereerst willen we even zeggen dat het FUCKING VROEG was. 10:00 voetballen in Boxtel, welke infantiele panda verzint die tijden?! Maar goed. Deze tijd resulteerde dus een een te laat koming (RvD, bedankt voor de meter hé!) De warming up zorgde voor intimidatie bij ODC 6. Kansen dus.

De wedstrijd begon goed aangezien Stan de toss gewonnen had. Die zit vast in de pocket. Ook in het veld was het overwicht daar, gek aangezien ODC ver boven ons staat. Dit overwicht vertaalde zich in een voorsprong. Uit een rebound van een kans van Shag, op voorzet van de halfgod Carlo, scoorde Rob. 1-0. Gekkigheid zeg. Twelf was nog hongerig, het was immers tijd voor ontbijt. Het was uiteindelijk BdB die ons op 2-0 zette. Na een pass van shag zorgde hij met een ziedend afstandsschot voor deze mooie goal. Dit is nog gekker dan de 1-0. Nog gekker zelfs dan FeestDJRuud, toch Lianne? De teams zijn echter wel aan elkaar gewaagd. De ruststand is 2-0. In de eerste helft had Jelle ook MOETEN scoren. It's again the same song met die jongen. Maar: 'Pimpelen is not for a day, but it's a lifestyle.' (Jelle Brok, 2016)

Rust. WP zegt niks. Verrassend zeg.

De tweede helft begint zoals zoveel tweede helften. Rollie had moeten scoren na 1 minuut. Maar wat denk je, schoenen niet gepoetst! Hierna kwam ODC. Na niet kort genoeg dekken (noem geen namen hoor Jelle) komt nummer 14, aka De Stervende Zwaan, in schietpositie, 2-1. Jos was kansloos. Nu is het spreekwoordelijke hek van de dam. Weet je wel, dat hek dat Carlo geblesseerd had geschopt. ODC komt op gelijke hoogte, wederom is het De Stervende Zwaan die scoort. Na slecht verdedigen van doelpuntenmaker BdT komt hij oog in oog met Jos en maakt het af. Verder hebben beide ploegen nog goede mogelijkheden en heeft Jos ons goed in de wedstrijd gehouden.

De wedstrijd eindigt in 2-2. Het was een mooie pot tegen een leuke tegenstander, we kijken uit naar de eerste competitiewedstrijd na de winterstop welke ook tegen ODC is.

Verder was het natuurlijk de schuld van WanbeleidP dat er niet gewonnen is. Waarom vraagt u? Nou, gewoon daarom!

Man Of The Match: Jozef Klerx, onze immer afwezige grensrechter was weer aanwezig. En dat hebben we geweten zeg. Een puike pot van deze held! Met recht de MOTM!