RKDVCJO11-6 sluit wintercompetitie met een overwinning af.

RKDVC JO11-6
Haarsteeg JO11-5G
10-12-2016
2-1

Scheidsrechter:   Luc Koevoets (Scheidsrechter)
Vandaag de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie tegen Haarsteeg. Helaas kon spits Dominique er niet bij zijn.
RKDVC zocht meteen de aanval en dwong al binnen 2 min. een corner af. Deze ging helaas voor langs. Met name de eerste helft was goed zichtbaar hoe gebrand de jongens waren op een overwinning. De felheid spatte er van af! Op elke bal werd alert gereageerd en Magloire liet weer een klasse staaltje verdedigingswerk zien. Ook Sven had vleugels vandaag en met zijn snelheid onderschepte hij vele ballen. Een genot om naar te kijken.
Het aanvallende spel zette voort en ook op fysiek gebied deden we niet onder. Nick kreeg een prachtkans, maar de bal spatte op de paal. Zodra Haarsteeg dreigde gevaarlijk te worden, zaten de verdedigers Magloire, Joris en Kasper er razendsnel bij. Ook sluitpost Lars liet weer voortreffelijke reddingen zien en is inmiddels onmisbaarder geworden voor het team . Toch, totaal tegen het spelbeeld in breekt de snelle spits van Haarsteeg door en weet de score te openen, 0-1. Niet veel later komen Feyo en Khalid erin. Vanuit een corner, genomen door Nick, komt de bal in de voeten van Feyo, die hard uithaalt, 1-1. Dit is tevens de ruststand.
Na rust wederom aanvallend voetbal. Feyo zet aanvallend in en geeft de bal voor op Joris. Deze haalt uit, maar de Haarsteegse keeper staat ook een berepartij te keepen. Na deze actie verslapt RKDVC en ontstaat er een rommelig spelbeeld. Mohammed creëert door zijn acties nog wel wat kansen, maar het wil maar niet lukken de bal tussen de palen te krijgen. De gretigheid en scherpte zijn eraf. En daar waar we het dan niet meer verwachten, halen we toch nog de winst binnen. Kasper gooit in, de bal komt in de 16 en met een poeier schiet Sven hem in de kruising, 2-1. Wat een blijdschap. De 3 punten blijven in Drunen! En hiermee eindigen we op een mooie 3e plaats. Wat knap jongens!
De pijp is hierna leeg en met de penalty's kunnen we niet meer overtuigen dit keer. Slechts 1 speler van Haarsteeg weet hem in t netje te leggen, 0-1.
Na afloop genieten de jongens van de beloofde frietjes en ranja van 2 tevreden leiders. Bedankt Paul en Hans!!

Een trouwe supporter
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven