SC 't Zand 2
19-02-2017
1-1

Scheidsrechter:   Kezer, T.A.M.
Vandaag 't zand, leuke pot, de nummer drie tegen de nummer dertien. Vorige keer in Tilburg verloren de mannen van Dvc nipt met 1-0, vorig jaar nog 4 punten gehaald tegen de Tilburgers, er liggen dus zeker kansen.

Opstelling, Tim - rob, niels, Huub, Stan - Robin, rund, Kevin, joep, maus - Horatio. Wissel Bennie, remco vd Linde grensrechter Ralph.

Dvc begint goed en fel, het ziet er naar uit dat we willen winnen en de weg naar boven in gaan zetten. Dit resulteerde na 9 minuten de eerste 100% kans voor Horatio, helaas te ver om de keeper heen maar dvc gaat door. 17e minuut tweede 1 op 1 voor Horatio. Helaas had de keeper van het zand maatje 46 en wist de bal te keren. Hierna zakte dvc iets te ver terug wat resulteerde in grote kansen voor 't zand. Binnen vijf minuten twee doelpunten voor 't zand maar... Dhr. Frauenfelder was vroeg wakker, twee keer buitenspel. Zoals het spreekwoord telt als ze aan de ene kant niet tellen, telt de inzet van Huub wel.

25 e minuut gaat Huub goed door en krijgt zijn een op een. Horatio let goed op, en ziet dat Huub de bal vakkundig achter de goalie legt, zo staan de mannen van dvc op voorsprong in deze topper.

Na deze voorsprong wordt het voetbal slordiger, veel kansen voor 't zand maar gelukkig nog geen goal. 41e minuut let se defensie even niet op wat resulteerd tot een 1 op 1. Tim wordt voor het eerst vandaag gepasseerd maar daar is ten Cate met de redding waardoor de voorsprong gehandhaafd blijft.

Rust 1-0, had heel anders kunnen zijn

T zand komt het felste uit de kleedkamer. 50e minuut corner 't zand, meerdere missen de bal waardoor de door de spits binnen getikt kan worden stand gelijk dvc kan weer opnieuw opzoek naar de voorsprong. 1-1

63e minuut maus aan de bal, na een knappe solo waarbij hij drie man weet uit te spelen. Voorzet, helaas geen dvc hoofd maar dvc durft weer aan te vallen na vele kansen voor 't zand.

74e minuut lange bal van 't zand. Wordt binnen gehouden en krult de bal in de lange hoek, hattrick voor Dhr Frauenfelder want ook deze is wederom buitenspel. Klasse Ralph.

81e minuut een hele mooie zaag van ruud , uitvoering van de salto van de tegenstander kreeg een acht maar een onvoldoende voor de landing door de vakjury. Dvc laat even zien dat ze er zijn. Aanval dvc, voorzet mauries kans Horatio helaas buitenspel.

Wissel in de laatste minuut bennie voor Kevin. Opmerkelijk in deze laatste minuut krijgt de invaller van 't zand nog zijn tweede gele kaart voor praten is rood voor praten.

Hiermee eindigen we de wedstrijd met een punt. 1-1. Weer een punt waardoor we kunnen klimmen op de ranglijst. Volgende week vrij, week erna weer vrij daarna tsc thuis. Uit was dit een spektakelstuk wat ons een punt opleverde. Dit keer gaan we voor de drie punten want alle punten zijn nodig in de streid tegen degradatie.