Zwaluw VFC JO13-4
04-02-2017
6-1

Scheidsrechter:   Willemse, T.C.H.… (+1)
De wedstrijd begon met 0-0 op de teller. Maar dat veranderde al snel, het werd 1-0 en Stein maakt het doelpunt. We hadden er vertrouwen in en dat lieten we ook zien . Stein maakte de 2-0. Rik kreeg een steekpass van Jord maar helaas ging die er niet in, de keeper hield hem tegen.
Toen kreeg Joris de bal maar kon hem helaas niet voor de goal krijgen door de verdediging van de tegenstanders. We hadden nog en paar kansen maar die gingen er ook niet in. De eerste helft is bijna voorbij en Rik scoort nog net de 3-0 via de linkerkant in de verre hoek. De eerste helft is om. We bespreken nog een paar dingen in de kleedkamer en daarna gaan we weer het veld op voor de tweede helft.
Het ging goed maar door de fout van de verdediging maakte de tegenstanders de 3-1 , Maar dat is niet heel erg want Rik scoort de 4-1. We zitten op ¾ van de wedstrijd wanneer Rik weer scoort. Daarna is er een hoekschop voor de tegenstanders die er bijna in gaat. Maar het is 5-1 voor RKDVC. Het einde is bijna in zicht maar nog net op het laatste scoorde Joris. Luke van Gogh kreeg nog een kans maar maakte hem helaas niet. De wedstrijd is afgelopen en het is 6-1 voor RKDVC. Iedereen was heel blij en we hadden het ook zeker verdiend.