JO11-4 kampioen na spektakelstuk!

RKDVC JO11-4
Maliskamp JO11-3
22-04-2017
7-6

Vandaag was het zover, onze E4 kon kampioen worden!
Maar dan moest er nog wel gewonnen worden van de nummer 2, Maliskamp, een tegenstander waar we in de uitwedstrijd ook maar nipt van hadden gewonnen na een flinke achterstand.

Iedereen stond strak van de spanning, en dat was ook in de beginfase af te zien aan het veldspel. We stonden namelijk al na 5 minuten met 0-2 achter, mede ook omdat onze tegenstander zeer goed begon.
Deze 0-2 werd echter nog erger toen ook de 0-3 viel; het zou toch niet gebeuren dat we de kampioensshirts ongebruikt in de tas moesten laten zitten !?

Maar toen viel de eerste goal door goed doorgaan, en de spanning kwam weer wat terug. Maar voordat we goed en wel met onze ogen knipperden hade de tegenstander er al weer 2 gescoord en stond het al 1-5 en waren we nog steeds in de eerste helft...
Het massaal op deze kraker afgekomen publiek viel behoorlijk stil...

Toen gebeurde het: de alom gevreesde come back kids speelden de schroom van zich af! We scoorden nog in de eerste helft 3 doelpunten waardoor we de rust ingingen met 4-5, wetende dat onze tweede helft altijd beter is als de eerste.

En ja hoor, waar de tegenstander steeds moeilijker ging voetballen begon het bij ons steeds beter te draaien, waardoor we een 4-5 achterstand in de tweede helft wisten om te buigen naar een 7-6 overwinning! Kampioenen!!

De spandoeken werden uitgerold, de champagne uit de koeling gehaald, confettiknallers overal, tranen van geluk bij menig toeschouwer, overal camera's om deze feestvreugde vast te leggen voor de regionale dagbladen en nieuwszenders.

Ongekend jongens, een super prestatie!

En dan hier onze helden van de velden:

Kyano, de super keeper met de tijger reflexen
Finn, onze fantastische laatste man en rots in de branding
Milan, de mandekker van De Langstraat
Tygo, die sneller achter de bal aan rent dan menige labrador
Jasper, de panna koning
Tobias, de koele passjes strooier op het middenveld
Mahavier, de technische trucen doos
Leroy, de cornerspecialist
Luke, die sneller schiet dan zijn schaduw

En niet te vergeten Thomas Surtel, onze coach die kontje knal tot professionele trainingsvorm heeft verheven!!

 
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven