RKDVC A1

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
17-01-2015 14:30 RKDVC A1 Zwaluw VCF A1 Csizmazia, T.J. 3 3

Toch een puntje

Vol goede moed en met een andere insteek gingen we de wedstrijd in tegen Zwaluw. Op het kunstgras. Van alles wat er van te voren in de bespreking is gezegd, kwam totaal niets terecht. Na 9 minuten was het 0-1 en na ongeveer 20 minuten 0-2. Hierna werd er met 10 man verder gespeeld nadat Joep een rode kaart pakte. Hierna leek het iets beter te gaan. Het was een wonder dat we zelfs een keer de bal over de middellijn kregen en zowaar de aansluitingstreffer maakte via Yassine, die toch een sterke wedstrijd speelde. In de rust werd nogmaals duidelijk gemaakt dat de scheids niet is gediend van commentaar. Gelukkig heeft Zwaluw een sportieve trainer en mochten we er 1 speler bijzetten zodat we weer aan een gelijk aantal spelers zaten. Na de rust ging echt alles beter. Er werd beter gevoetbald, rustiger, als team. Mathijs maakte na een mooie actie van Stijn de gelijkmaker. Niet lang hierna werden de rollen omgedraaid en scoorde Stijn na een fraaie actie van Mathijs. Ook was Mathijs nog dicht bij de 4-2, maar de paal stond hem in de weg. Helaas werd het een puntendeling nadat Zwaluw de 3-3 binnen legde.

Volgende week UNA! 3 punten mee naar Drunen!

wist u dat...
Mike een mooi rood petje op had?
Bram een puike partij speelde?
Tim in elke situatie 'mister cool' is?
Bobbe een meter gaf, ter ere van zijn verjaardag?
Gido warm moest blijven en besloot maar wat te gaan springen?
Marijn te laat was?
Jeroen hierdoor vanaf minuut 1 mocht spelen?
Giel de stille, maar een belangrijke kracht is?
Guus totaal niet wist wat hij moest doen?
Marc eigenlijk best mee had willen doen?
Joep erin is geslaagd om 2 weken op rij de rode kaart te krijgen toeverwezen?
Robin geen stille, maar wel belangrijke schakel is?
Yassine altijd voor gevaar zorgde als hij aan de bal was?
Eli werd vergeleken met Sunny?
Sunny er niet was?
Stijn zijn doelpuntje en assistje meepikte?
Mathijs heel belangrijk was, in alles wat hij deed?
Rowan rustig op het bankje zit/stond?
Rick minder irritant was dan vorige week?
Damian ons deed geloven dat Sunny er wel was?
Roel af en toe op een klein foutje te betrappen was?
Yori het de eerste helft totaal niet zag zitten?
Rob de touwtjes in handen nam en de wedstrijd kantelde?
Door: Rowan Csizmazia , 19-01-2015 00:00

A1 blijft ongeslagen reeks dit jaar maar voortzetten!

Vandaag de oefenwedstrijd tegen de vogels uit Vught. Vooraf werd verteld dat er nou eens 'zakelijk' gespeeld moest worden. Dus vol goede moed gingen er 11 blauw-witten het kunstgrasveld op. Helaas bleek er helemaal niks zakelijks aan te zijn. Het was eigenlijk bar en boos en na 20 minuten was de bal op 1 enkel momentje na, alleen maar op onze helft geweest en stonden we 0-2 achter. Hierna werd het beter, nouja, men werd iets feller. Af en toe iets té fel, wat resulteerde in een rode kaart voor Joep. Toen Joep terugkwam van het douchen schrok hij: hij hoorde dat het 1-2 was geworden door Yassine, die koel bleef en het balletje achter de keeper in het net legde. Nadat er wat woorden gevallen zijn in de rust en de scheidsrechter aangaf er mee te stoppen als het verbaal zo doorging, mochten we van de trainer van Zwaluw weer met 11 tegen 11 gaan spelen. Matthijs had een zeer sterke invalbeurt en na 1 van de zoveel gelukte acties, wist hij Stijn te bereiken, die Mathijs niet teleurgesteld achter liet. 2-2. Intussen werd er gewoon leuk gevoetbald. Het balletje rond laten gaan. Stijn besloot nu Mathijs een kans te gunnen en hij maakte de 2-3. De winnende zou je zeggen. Maar Zwaluw maakte op fraaie wijze de 3-3 en de ongeslagen reeks van RKDVC verdubbeld zich.
Tweede helft goed hersteld jongens, de eerste helft snel achter jullie laten.
Wat we a.s. zaterdag gaan doen weten we nog niet...