RKDVC E2

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
28-02-2015 09:00 RKDVC E2 FC Engelen E2 Driesprong, L.J. 3-2

RKDVC E2 - FC Engelen E2

Na een lange winterstop en vele afgelastingen stond voor vandaag de thuiswedstrijd tegen Engelen op het programma. De boys stonden te trappelen om weer de wei in te kunnen en waren van plan er geen gras over te laten groeien vandaag!
Een kleine aderlating was echter dat Goof er vandaag niet bij was, maar vastberaden waren de mannen om dit klusje toch te gaan klaren.
Het was echter Engelen dat voortvarend uit de startblokken kwam en meteen voor veel dreiging zorgde. Alert werden messcherpe aanvallen Tycho, Thijmen en Casper in de kiem gesmoord. Als één blok zorgden zij er voor dat de defensie niet kraakte. En dan was er altijd nog Thijn die een sporadische uitbraak alsnog onschadelijk maakte.
Helaas moesten deze gasten voor rust één keer buigen bij een snelle counter van Engelen (0-1).
Gelukkig gingen de koppies niet hangen en was het op slag van Benny, die na een splijtende pass van Gert-Jan, voor een welverdiende 1-1 zorgde, keurig!
Dit gaf de burger moed voor de tweede helft! En die kwam er, een pracht potje voetbal van beiden, klasse jongens!
Kansen waren er over en weer, met mooie reddingen van beiden doelmannen. RKDVC drong aan om de trekker over te halen, maar helaas viel op dat moment het doelpunt aan de andere kant, 1-2.
Er moest nog een schepje bovenop gedaan worden, om hier met 3 punten aan de haal te gaan.
Met Mark, Tycho en Thijmen voorop in de strijd, werden de spitsen steeds vaker gevonden.
Als een duiveltje uit een doosje stond Tim oog in oog met de Engelen-doelman, na een mooie combinatie, tussen Mark en Benny. 2-2!!!
Zou het dan toch nog gaan gebeuren...... Er werd geknokt voor iedere meter, vol passie en strijd! Klasse kerels! Het spel golfde op en neer en de spanning steeg. Een prachtig afstandsschot van Thijmen belandde op de kruising, jammer!
We moesten genoegen nemen met 2-2.
De scheids had zijn fluit al in de mond toen Tim, na een klutsbal, plots oog in oog met de keeper stond. Dit is aan hem wel besteed en schoot onberispelijk raak!!
Yes.... 3-2.
De scheids kon niet anders dan er een eind aan maken, mooi zo!
Jongens, een schitterende en welverdiende overwinning!! Trek deze lijn zo door, dan hebben we nog een prachtige tweede seizoenshelft in het verschiet met z'n allen!
Door: Trotse toeschouwer , 01-03-2015 00:00
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven