RKDVC 3

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
29-03-2015 14:00 RKDVC 3 GSBW 2 8-1

Jubileumwedstrijd opgefleurd met acht goals

Vandaag stond de wedstrijd in het teken van herstel na vorige week, maar ook in het teken van het jubileum van MP. Hij speelde namelijk alweer zijn 100e wedstrijd voor DVC 3. MP nogmaals van harte gefeliciteerd namens heel DVC 3.
Na een slappe warming up begon DVC 3 opvallend goed aan de wedstrijd en kon MP al na 2 minuten kleur aan zijn jubileum geven. 1-0. In de fase daarna bleef DVC beter, maar was het GSBW dat plotklaps de 1-1 binnen kogelde...op overigens een fraaie manier. DVC liet zich hierdoor niet echt van de wijs brengen, ondanks dat de grip wel iets uit de handen gleed. Toch was het wederom MP die profiteerde van een te korte terugspeelbal, 2-1. In de rust werd de tactiek besproken voor de tweede helft en die was niet aan dovemans oren gericht. Het was opnieuw MP die na een fraaie aanval in de 55e minuut de score naar 3-1 bracht. Vanaf dat moment ging het snel, via de andere spits LK kwam de 4-1(goed afgewerkt 1 op 1 met de keeper) 5-1(een magistrale stift) en de 6-1(goed afgewerkt 1 op 1 met de keeper). Het slotakkoord was aan SB die met twee intikkers de score naar 8-1 tilde. Mannen dit was weer even lekker! Op naar de koploper over twee weken.
Door: SB , 30-03-2015 00:00