RKDVC 11

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
29-03-2015 10:00 RKDVC 11 Baardwijk 7 Klerks, A.J. 3-0

“RKDVC 11 wint dankzij Heijdense goals!"

RKDVC 11 - Baardwijk 7 (2 - 0) 3 - 0
“RKDVC 11 wint dankzij Heijdense goals!"

Beste lezer, welkom bij weer een nutteloos verslag van het 11e. In dit wekelijkse verslag kunt u gaan genieten van de verhalen tijdens en om de wedstrijd heen die RKDVC 11 allemaal meemaakt.
Zo gaat het verhaal van vandaag over de wedstrijd tegen Baardwijk 7.
Maar voor we u dit wonderlijke avontuur vertellen, komt eerst de introductie van deze week van de sexy goden van 't 11de. Dit maal met de muziek van een duo dat (in tegenstelling tot K3) nog niet uit elkaar gegaan is, namelijk Bassie & Adriaan in ons gedacht om te introduceren: “Hallo vriendjes, en vriendinnetjes, we komen er weer aan! Hallo vriendjes en vriendinnetjes, 't is RKDVC 11 die weer gaan. Wat we allemaal beleven lees je 't komend half uur, en aan het eind wordt ook veel gelachen met de wist-u-datjes van ons nieuwe avontuur. Dus humor en spanning die komen eraan, met 't 11e ..........dat klaar is om er vollop in te gaan!”
Na deze korte introductie is het natuurlijk de bedoeling dat wij u gaan vertellen wat RKDVC 11 vandaag heeft gedaan in de wedstrijd. Nou hier komt het verhaal; RKDVC 11 heeft gewonnen met 3-0. "Hoe?" hoor ik u zich afvragen. Nou let goed op de tekst die vanaf nu verschijnt.
RKDVC 11 begon sterk aan de wedstrijd! We speelden de bal goed rond in onze achterhoede (voor deze gelegenheid bestaande uit Martijn, Jorn, Sjoerd en Matthijs) en bouwden keurig op met het middenveld (bestaande uit Ruud, Joris, Tim en Nick van der Heijden) die de voorhoede (bestaande uit Nick Scheutjens en Sjors) aanspeelde. Dit zorgde voor een overwicht waar het Nederlands elftal nog een puntje aan kon zuigen. Met mooie kansen van Tim, Nick S, Sjors, Ruud en Martijn.
Die laatste wist (als verdediger dus) het gelukkig niet alleen bij een kans te houden, maar ook met een keurige boog over de keeper de bal in de goal te krijgen en zo was de 1-0 voor DVC een feit!
We gingen door en het middenveld was aan de beurt. Martijn (die naar voren was geschoven, omdat Danny erin kwam) gaf een hakje op Nick van der Heijden en die schoot de bal in wederom een keurig boogje over de keeper heen. De 2-0 stond nu ook al op het bord!
Meet deze stand was het rust. Na de rust ging RKDVC gewoon verder waar ze gebleven waren en creëerden kans op kans. Echter speelde sommige 11e spelers niet snel af en bleven de grote kansen onbenut.
Gelukkig was daar weer Ruudje die RKDVC (net als vorige week) weer eens zou helpen. Hij kreeg de bal van Martijn en gaf een crosspass op Sjors. Die schoot de bal keurig in de goal, wederom over de keeper (3-0).
Zo lieten we nog een legio aan grote kansen liggen, maar eindigde een niet al te spannende wedstrijd in een clean sheet van 3-0 voorsprong voor RKDVC 11. En dan sluiten we ook dit avontuurlijke verslag goed af met de wist-u-datjes in de DVC’er. Hier komen ze voor deze week.

Wist u dat:
- Wij dit verslag het liefste weer op de voorpagina van de DVC’er zien staan…
- U uw voorkeur voor Man Of The Match kunt sturen naar 06-42851921. Deze week is Nick van der Heijden deze Man Of The Match. Dit omdat hij ondanks dat hij zich niet fit voelde een keurige wedstrijd heeft gespeeld en zijn eerste wonderschone goal gemaakt heeft van het seizoen!!!
- Wij Kareltje willen bedanken voor het vlaggen in de motregen de tweede helft!!!
- Dartkoningen (Ruud en Martijn) en recreatiedarters (Jorn, Mart, Rob en Matthijs) zijn ontstaan in de kantine na afloop…
- Met de lijnbus naar een dieetclub gaan niet grappig is…
- Pinokkio bij de neus pakken niet grappig is…
- Een brandweerman die een nieuwe vlam heeft niet grappig is…
- Een muzikant met een notenallergie niet grappig is…
- Een acteur die een toiletrol krijgt niet grappig is…
- Een gevangene die het niet meer boeit niet grappig is...
- Een schizofreen die een eenmanszaak wil beginnen niet grappig is…
- Maar we nu toch ff snel afsluiten met de vriendelijke groeten van:
Rob, Danny, Sjoerd, Koen IJ, Nick vd H, Nick S, Tim, Joris, Martijn, Marijn, Matthijs, Patrick, Ruud, Jorn, Sjors en Davy…

Vriendelijke groeten van jullie trouwe supporter,
Jan Met-De-Korte-Achternaam (Hij is 3 keer getrouwd en houdt al zijn achternamen)
Door: Jan Met-De-Korte-Achternaam (Hij is 3 keer getrouwd en houdt al zijn achternamen) , 29-03-2015 00:00
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven