RKDVC D4

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
18-04-2015 11:45 DSC D2 RKDVC D4 Vogel, A. 3-3

D4 speelt knap gelijk

Vandaag op een ouderwets hard knollenveld in Kerkdriel tegen DSC D2. De tegenstander leek wat sterker in het begin maar dat kwam meer doordat er een aantal flink uit de kluiten gewassen spelers in stonden die de ballen naar voren roeiden. Hier kregen we niet goed vat op en DSC wist hiervan te profiteren door een ver afstandschot van de boomlange spits. We kwamen zelfs op 2-0 achter omdat we achterin de bal niet weg kregen. Toch kwamen we beter in ons spel en lukten er weer wat combinaties. Het was Stef die de achterstand op 2-1 terugbracht. De gelijkmaker hing in de lucht en die kwam er ook. Uit een scherpe voorzet van rechts van Stef scoorde Luuk beheerst de 2-2. We hoopten hiermee de rust te halen maar uit een voorzet van links liep de boomlange spits tegen de bal aan en kwamen ze op 3-2. In de rust ging DSC naar binnen en bleven wij met het mooie weer bij de dug-out. De tweede helft zagen we een DVC dat echt prima voetbal op de mat legde en voor elke meter knokte. DSC werd constant teruggedrongen op eigen helft en wij gingen op zoek naar de gelijkmaker. Er deden zich diverse kansen voor en uit een aanval over rechts kwam de bal via een eigen speler van DSC in het doel en was daar de verdiend afgedwongen 3-3. DSC kwam daarna gewoon goed weg en had een overwinning van ons niet misplaatst geweest. Maar het bleef 3-3 en dit was uiteindelijk een prima resultaat. Jongens de tweede helft echt goed gevoetbald, proficiat !