RKDVC C2

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
25-04-2015 14:00 SV Reeshof C2 RKDVC C2 Overman, E.E.J.J. 1-4

AANVOERDER PIM ABSOLUTE UITBLINKER!

Vandaag de laatste uitwedstrijd van seizoen 14-15 voor DE C2. Tegenstander was nr.4 SV Reeshof C2 die ons in Drunen met hangen en wurgen op 0-0 had gehouden. Maar om niet in het rechterrijtje te eindigen moest er vandaag hoe dan ook gewonnen worden. Met 1 D en 1 E-speler als stand in voor enkele vakantie-gangers werd er goed en scherp aan het duel begonnen. Met goed combinatiespel nam DE C2 het initiatief en wist al snel enkele mogelijkheden om de score te openen te creeeren. In de 7e min.wist Pim, terug op de spitpositie, 'n prima voorzet van Mohamed met het hoofd in het Tilburgse doel te doen belanden 0-1.Vrijwel direct hierna wist onze keep Jordy 'n lastige bal uit de bovenhoek te plukken anders was de voorsprong wel erg snel verdwenen. Het midden gedeelte van de 1ste helft was 'n heerlijk voetbalgevecht met 2 teams die voor de winst streden, mede door het goede samenspel van DVC en de individuele klasse van enkele Reeshof spelers.Tot Pim zijn 3e mogelijkheid om te scoren
benutte, uit 'n prima??"bewuste"?steekpass van Kevin, schoof hij de bal beheerst langs de RH-goalie. Dit was het moment voor vers bloed in het team, Jamiro en Samue l, D+E-speler, maakten hun,
vervroegde debuut in de C-junioren. En het mooie was ze deden dit meer dan verdienstelijk want heel brutaal combineerde ze al snel enkele RH-spelers uit positie en lieten daarmee hun talenten zien. Kort voor rust wist Pim de perfecte hattrick te maken.Uit 'n heerlijke dieptepass op maat van Marouane, wist hij de bal, technisch perfect, ineens uit de lucht langs de verbouwereerde RH-keeper in het Tilburgse doel te plaatsen 0-3, wat 'n weelde.
Opslag van rust onderscheidde Jamiro zich nogmaals door van 30 mtr.op doel te schieten, omdat ie zag dat de RH-keeper te ver voor z'n goal stond, maar tot diens opluchting ging ie net over.
Kort voor de aftrap van de 2e helft kreeg Pim van de scheids en de leiders van RH 'n compliment voor zijn beautifully 3e goal. Waarvoor hulde want dit zie je niet vaak. Ondanks dit compliment hebben we Pim toch maar ff met z'n voetjes terug op aarde geroepen want zwevend heeft ie geen waarde voor het team.
De 2e helft was zo ongeveer 'n kopie van de 1ste met wel iets meer dreiging van RH maar onze andere keep,Derk, stond ook z'n mannetje vandaag evenals onze andere verdedigers, te weten Sam en Dennis onze nagenoeg onpasseerbare backs, en steeds sterker spelend centrale duo BB(Bas&Bart). Met Lloyd op de plaats van Marouane werd de midmid van RH bijna geheel geneutraliseerd en zelfs Jamiro en Samuel speelden in de felle regenbui ook nog steeds prima mee. Tomas speelde op rechts zoals gewoonlijk z'n tegenstander kapot. 'n Kleine 20 minuten verder mochten Samuel en Jamiro op de bank uitrusten en nagenieten van hun prima debuut. Degene die zij vervangen hadden,Cas en Kevin, kwamen weer gretig de wei op en wisten op de hun bekende(soms laks lijkende) wijze weer voor gevaar te zorgen, echter jammerlijk genoeg, nog zonder doelpunten. Ook 'n vrije trap van Lloyd kon door de RH-keeper net gekeerd worden. Maar dan was daar toch weer die dekselse** Pim die niet goed uitverdedigen afstrafte met zijn 4e treffer vandaag.Kort hierna kreeg hij zijn publiekswissel. Dat RH in de slotfase de 1-4 binnentikte deed niets af aan de dikverdiende overtuigende overwinning vandaag. Prima resultaat boys volgende week(met nog meer afwezigen) nog 1x keer vlammen tegen RWB dan wordt t mooi eindigen in het linkerrijtje.

De tevreden KKJ en ondanks hondeweer weer trouwe supporters.

** Uit vocabulaire van Evert Ten Napel
P.s. zijn Jamiro en Samuel blijvertjes?
Door: Kornel Rzemieniecki , 25-04-2015 00:00
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven