RKDVC D4

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
25-04-2015 11:15 RKDVC D4 Haarsteeg D3 Csizmazia, T.J. 2-3

Onverdiende nederlaag D4

De laatste wedstrijd tegen Haarsteeg begonnen we goed. Diverse keren vooral over links werd het doel van Haarsteeg bestookt. Maar de kansen wisten we niet om te zetten in doelpunten, wat ook te danken was aan hun keeper. En zoals we de laatste tijd een beetje gewend zijn,dan valt de goal onverwacht aan de andere kant, 0-1 wat wel een goed doelpunt was overigens. We zochten de aansluiting en die kwam ook vrij snel na een prachtige solo van Tobias dwars door de verdediging van Haarsteeg. Toch moesten we na een onverwachte tegengoal de rust in met 1-2 achter. De tweede helft zagen we een veel beter DVC dat uitstekend combineerde. Ook gastspeler Rens draaide prima mee. We kwamen dan ook verdiend op 2-2 door Sven die een voorzet van rechts goed afrondde. Waar iedereen zat te wachten op ons volgende doelpunt was het uitgerekend in de laatste minuut dat Haarsteeg via een uitval er on verdiend met de buit vandoor ging. Jongens jammer aan het voetbal lag het niet, en al met al hebben we een goed seizoen gedraaid.