Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
19-04-2014 09:15 Wilhelmina'26 E1 RKDVC E4 3-6

E4 VIERT KAMPIONEN FEEST!

RKDVC E4 moest vandaag uit naar Wijk en Aalburg.
Helaas was Stijn er vandaag niet bij maar Tim wel. We vertrokken van het sportpark en moesten over de Maas.
Omdat we kampioen zijn hadden ze voor ons shirts gemaakt, complimenten  voor de mooie shirts.
De wedstrijd begon en al 5 minuten later kwam er een mooie voorzet van Bjorn op Stein en maakte hem mooi af 0-1.
Omdat er gescoord was pakte Stein de bal het team ging in een driehoek staan en Stein rolde de bal en Strike!
Wilhelmina mocht aftrappen de E4 pakte de bal snel af en speelde hem op Stein en die gaf hem op Bjorn en die speelde mooi de bal op Dennis en maakte hem mooi en goed af 0-2. Dennis wou ook bowlen maar van de scheidsrechter mocht het niet,jammer.
Wilhelmina mocht weer aftrappen en passeerde de aanvallers toen was het de beurt van de verdedigers maar twee daar van passeerde hij ook en toen was het de beurt van sterke verdediger Maarten maar ook die kon hem niet hebben hij schoot en de goed keepende Mark kon hem ook niet hebben 1-2.
De tweede helft begon en er was een grote wissel gekomen Mark ging in het veld en Joris ging keepen dus Mark kon zijn kunsten vertonen op het veld.
RKDVC mocht aftrappen en al gouw scoorde de goed spelende bjorn een mooi doelpunt 1-3.
Wilhelmina trapte af en RKDVC kon de bal snel afpakken waardoor Luuk de bal op Mark gaf en scoorde 1-4.
De E4 mocht aftrappen maar Wilhelmina pakte de bal af en scoorde 2-4 en daar  nog achteraan 3-4
De E4 moest even flink aan de bak de 3-5 maakte Mark.
Ook kwam er nog een solo van Dennis die hem op Thomas gaf en die weer opTobias gaf en scoorde 3-6.
De penalty's waren ook leuk hè Luuk.
 RKDVC ging terug naar het eigen sportpark.
Daar werden ze op het balkon gepresenteerd.
Daarna gingen ze naar de kantine daar werden ze gehuldigd met een medaille en een beker.
De trainers en leiders kregen ook nog een cadeau.
En we kregen ook een krantje "telesport" waarin Stijn en Tim bedankt werden voor de prestatie, complimenten Addie.