RKDVC A1

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
21-04-2014 14:30 Kloetinge A1 RKDVC A1 0-3

Kloetinge A1 - RKDVC A1

Op 2e paasdag was het de A1 die moest strijden om op zijn minst volgend jaar in de 4e divisie te blijven spelen. Vol goede moed en strijdlust ging dvc met de bus naar Zeeland. In de eerste helft begon dvc gelijk fel. Het was dvc die keer op keer de aanval zocht en maar weinig kansen weggaf. Dit resulteerde al snel in een doelpunt. Na een voorzet van Jules kon Yassine met een bekeken balletje de 0-1 maken. Dvc blijf doordrukken. Na goed doorzetten kon Tim zijn goaltje mee pikken. Hij schoof de bal koelbloedig langs cd keeper. In de tweede helft moest dvc scherp blijven om het niet net zoals vorige week alsnog uit handen te geven. Dit gebeurde dan ook niet. Hoewel dvc in de tweede helft wel iets meer onder druk kwam en zelf in de beginfase zelf minder tot voetballen kwam, incasseerde het geen tegentreffer. Nadat de keeper geblesseerd uitviel en Jules na een actie zelf de bal laag binnenschiet was de wedstrijd in the pocket. DVC kwam niet meer in gevaar en won met 0-3. In de busreis werd het niet meer kunnen degraderen dan ook goed gevierd.

Opstelling: Mitchel van de Wiel; Ritchie Austermann, Randy van den Heuvel, Jorn Jongeling, Marc Buijs; Samed Koksal (Mathijs Fitters), Jeroen van Loon, Tim Poel, Yassine Ezzoubaa (Stijn Holtslag); Maurice Adegeest, Jules van Uijen