RKDVC 7

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
13-04-2014 12:15 RKDVC 7 Sarto 11 Vermeegen, H 0-2

RKDVC 7 GEHAVEND IN DE STRIJD

RKDVC 7 had met 14 geblesseerden en afwezigen een lastige taak vandaag om SARTO 11 van het scoren af te houden. Met 3 invallers van de A2, hadden we precies 11 man. De heren van de A2 lieten vandaag zien waarom ze op dat niveau acteren. Ze waren vaak de betere in de duels en lieten RKDVC 7 zien hoe je moet voetballen. RKDVC kwam al snel op een achterstand. De eerste beste voorzet werd gepromoveerd tot doelpunt. Ondanks deze verrassende achterstand was het RKDVC die veel vanaf de flanken kon opkomen. Helaas waren de voorzetten niet allemaal op maat, waardoor onze voorwaartsen niet tot scoren konden komen. Het spel werd opgeleukt door enkel mooie individuele acties van Jelle Brok. Met zijn afstandschoten wist hij het de Tilburgse doelman 2x lastig te maken. Ook Tom Achtereekte kreeg het te verduren. Met zijn bekende reflexen wist hij zijn doel schoon te houden. Wouter van Driel had in de eerste helft de beste kans. Ondanks dat hij met rechts uithaalde was het schot hard. De keeper hield de bal met 1 hand tegen en voorkwam zo een doelpunt. RKDVC kreeg een wat gemakkelijke penalty. Stefan Ritzerfeld ging achter de bal staan bij afwezigheid van Wouter van Driel, die even 10 minuten aan de kant mocht bijkomen wegens praten (=meter). Stefan maakte het de doelman niet moeilijk en schoot bijna recht in zijn handen. Nog voor rust werd wederom een wat makkelijke overtreding afgefloten door de scheidsrechter, waar het eerder leek op een vrije trap voor DVC, werd deze aan SARTO gegeven. De vrije trap belandde in de 16 en werd door de vrijstaande grijze man binnengeschoten. De thee in de rust deed niet veel goeds voor DVC. Ze konden SARTO wel van het scoren afhouden, maar zelf kwam DVC niet meer in riante scoringsposities. Hoewel Wouter van Driel 1-op-1 op de keeper afliep, wist hij toch nog de bal bijna over de zijlijn te schieten. Ronald van Driel zag zijn inzet in het zijnet belanden na een corner. Een verrassende 0-2 nederlaag voor RKDVC 7 vandaag.

We werden vandaag uit de Nick van de Brand geholpen door Ben Klerks, Jelle Brok en Nick. Bedankt voor het meedoen!