RKDVC VR1

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
13-04-2014 10:00 Uno Animo VR1 RKDVC VR1 0-2

Perdjûhs ontlopen degradatie!

Na een spannende overwinning op Nemelear vorige week, was het deze week tijd om punten te pakken tegen Uno Animo. Beide RKDVC en Uno Animo moesten punten pakken als ze degradatie wouden ontlopen. De Perdjûhs startte snel en speelde goed over. Alle spelers konden elkaar goed vinden en we liepen zo door de linies van Uno Animo heen. Kelly, Julia en van Bijnen wisten het de tegenstanders voorin moeilijk te maken, waardoor Julia een mooie bal van Kelly in kon schieten, en even later Kelly een mooie bal van Julia in het net knalde. Beide goals vielen door het sterke loopwerk van de middenvelders Chayenna en Ayse. Ook veulentje Natascha draafde als een waar veulentje op en neer over het veld en verrichte zowel uitstekend aanvallend- en verdedigend werk. Ons Perdjûh van Bijnen maakte het nog even spannend, door op de rand van de 16 en de achterlijn een speelster van Uno Animo te blokken. Echter gaf de scheidsrechter hiervoor geen penalty, maar een vrije trap waaruit geen gevaar ontstond.
De eerste helft resulteerde in een mooie 2-0 voorsprong.
Na de rust waren alle Perdjûhs en veulentjes nog scherp. Helaas dacht Uno Animo aan een andere tactiek die vooral bestond uit veel schop- en valwerk. Het eerste kwartier kwamen de Perdjûhs dan ook totaal niet meer aan voetballen toe. Gelukkig zaten de dames van Uno ook niet goed in het spel, waardoor resterende tweede helft weer wat beter ging. Perdjûh Kathy mocht weer eens op haar oude positie staan, terwijl veulentje Beau haar back-positie invulde. Perdjûh 17 gaf toch voorkeur aan de back-positie, waar ze bijna de gehele wedstrijd uitstekend heeft gewerkt. Ook Mandy als voorstopper werkte wederom weer goed, terwijl ze haar tegenstander continu in de gaten hield. De scheidsrechter wou de tweede helft nog wat spannender maken, door de bal recht voor de goal op de 16 te leggen als ‘vrije trap’. Waarvoor die werd gegeven was erg vaag, want hij maakte zelf een fout door te fluiten terwijl er niks aan de hand was, door te laten spelen, en vervolgens alsnog een vrije trap weg te geven. Ook Nikki en Renata gaven zowel mentale als fysieke ondersteuning in en om het veld.
Ik, perdjûh 6, ben blij dat ik dit verslag mag schrijven. Alle dames en meisjes zijn dit jaar zowel persoonlijk als voetballend ontzettend naar elkaar toe gegroeid.
- WE KUNNEN NIET MEER DEGRADEREN! –
Gefeliciteerd, op naar volgend jaar!!
Door: Nicole Dingler , 13-04-2014 00:00
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven