RKDVC A1

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
23-08-2014 14:30 RKDVC A1 Wilhelmina Boys A1 2-1

1e 3 puntjes zijn binnen!

Een goed begin is het halve werk. Wel half werk geen goed begin. Bij de opbouw van achteruit ging van alles verkeerd waar WB goed van profiteerde en de 0-1 binnen legde. 1 speler van WB kwam uit Duitsland, dit liet hij merken in de 8e minuut door een schwalbe te maken na een foutje van Mike. Er gebeurde daarna lange tijd niet veel bijzonders, totdat er een scrimmage voor de goal was en onze kersverse autocoureur scoorde, maar hij stond volgens de grens en de scheids, buitenspel. Nou, als dat buitenspel was, dan eet ik mijn hoed op.. Eigenlijk zat er niet echt een idee achter bij RKDVC, en veel verder dan wat afstandschoten kwamen we niet.Na wat knullig balverlies kwam WB er met 2 man uit, maar daar was onze superheld in de goal die er wel raad mee wist. We kregen kort voor rust nog een vrije trap maar deze ging helaas naast. De thee deed ons goed. Na de rust werd een mooie variant van een vrije trap goed uitgevoerd en Robin kon de bal binnen leggen. 1-1. Nadat WB een vrije trap slecht inschoot en het een makkelijke prooi voor Mike was, kregen wij een vrije trap. Deze werd goed genomen en op de lat geplaatst. Even later wil Matthijs voorzetten, iedereen denkt aan een penalty nadat de verdediger van WB vergat dat hij niet aan het handballen was.De scheids besloot echter anders en gaf de vrije trap aan WB. In de 80ste minuut kwam menig DVC-er met de schrik vrij toen WB er door kwam met een counter, deze werd knap gepareerd door Mike. De spanning opbouwen heet dat. Goed gedaan mannen! Uiteindelijk werd na een heel erg goede aanval Eli bereikt, die goed het overzicht bewaarde en een goede bal gaf waarna Robin de beslissende 2-1 binnenschoof.

Conclusie: De wedstrijd duurt 90 minuten en uiteindelijk wint RKDVC
Door: Rowan Csizmazia , 23-08-2014 00:00