RKDVC VR1

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
24-08-2014 12:00 Haarsteeg VR3 RKDVC VR1 1-2

Damesteam maakt knallende start

Dames 1 heeft dit jaar een nieuwe, frisse start gemaakt. Met veel aanvoer vanuit de meisjes B is er een groot aantal nieuwe speelsters b ij de dames aangesloten. De eerste bekerwedstrijd tegen Haarsteeg 3 was een mooi moment om niet alleen dit nieuwe team warm te laten draaien, maar ook te oefenen met een nieuw speelsysteem.
De eerste helft werkte het systeem als een trein. Waar we ons spel normaal aanpassen aan de tegenstander hebben we goed ons eigen spel vast kunnen houden, zodat Haarsteeg onder grote druk veel fouten maakten. Na een prachtige combinatie wist Perdjuh 15 de bal in het net te knallen. 1-0. Een mooie stand om mee de rust in te gaan.
De tweede helft wist Haarsteeg meer druk naar voren uit te oefenen waardoor we uit ons spel werden gebracht. Na een verre vrije trap wist Haarsteeg de bal onder de lat door te krijgen, 1-1. De tweede helft werd nog spannender toen Haarsteeg een penalty towgewezen kreeg. Onder luid gejuich van het hele damesteam wist Perdjuh 1 de bal te stoppen. Hierdoor kregen we vernieuwde energie wat resulteerde in nog een prachtige combinatie: de 2-1. Dames, goed gewerkt op naar een topjaar.