RKDVC 11

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
21-09-2014 10:00 RKDVC 11 HHC'09 4 Vermeegen, L 2-1

BEREID JE MAAR VOOR, WANT DAAR ZIJN WE WEER HOOR

Goede middag dames en heren, daar zijn we weer! Het voetbalseizoen is weer begonnen en daarmee dus ook weer het rondvertellen van alle wedstrijdverslagen. Maar dit jaar is er een groot verschil ten opzichte van het voorgaande jaar. Dit jaar komen alle wekelijkse nutteloze verslagen (van de wedstrijd) weer als vanouds van het 11e van RKDVC af. Dus als u hopeloos op zoek aan het gaan was in deze altijd mooie DVC’er naar een nutteloos verslag van het 10e, dan kunt u deze misschien wel lezen, maar is deze ook echt van RKDVC 10.
Maar knoop het dus goed in uw oren: ‘U kunt weer genieten van een heel nieuw jaar vol met verslagen van RKDVC 11. Ach en als u er niet van geniet, dan raden wij altijd nog het verslag van de andere teams aan. Vooral het eerste van RKDVC heeft wekelijks verslagen waar je u tegen zegt.’
Na een hele zomer genieten van de vakantie en het mooie weer in Sunny Beach, Albufeira of Mallorca, had RKDVC 11 afgelopen weken al weer meegedaan aan de bekerwedstrijden.
Na een overwinning op Kruisstraat (1-5) en een nipte verloren wedstrijd tegen CHC Orka (3-2), moesten we helaas erkennen dat we niet door waren naar de volgende ronde in de beker.
Dit was een perfecte warming-up voor het nieuwe seizoen. Net als de nieuwe shirts, broeken, sokken en tassen die we van onze nieuwe sponsor hebben gekregen; Verreijt Industrial Project Support (VIPS). Vandaar dat we ook nog niets hebben verloren in deze shirts; vorige week 1-1 tegen Nieuwkuijk 6.
Maar goed, na deze lange update zijn we toch echt aangekomen in het heden. Met maar liefst 15 sexy goden van het 11e gingen we vandaag ten strijde in onze eerste derby tegen HHC’09 4.
De eerste helft begon RKDVC vol strijd aan het duel, maar moesten we toegeven aan de kwaliteiten van de ploeg die na één wedstrijd bovenaan in het klassement stond. Iedereen werkte er hard voor om het spel van HHC te blokkeren en om zelf het spel te maken. Helaas lukte dit soms niet en kwamen er steeds meer kansen voor HHC. Gelukkig had onze verdediging, bestaande uit Jorn, Sjoerd, Koen en Danny het achterin goed staan waardoor reserve keeper Martijn zijn keepende taak goed kon uitvoeren.
Er kwamen gelukkig ook nog kansen voor RKDVC. Zo schoot Koentje de bal net langs de paal, schoot Nick S de bal langs de kruising, kwam Matthijs langs de verdediger maar net een teenlengte te kort voor een krachtig schot en kopte Danny 3 keer net naast de goal. En als het dan allemaal niet mee zit, dan gaat het altijd net de andere kant op; HHC kreeg een corner en kopte de bal (dankzij hinderen van de keeper) bij de eerste paal in de goal (0-1).
Met deze stand gingen we de rust in. Daar sprak onze hooligan Mattijs Smit ons als team moed in en gingen we knallen de tweede helft. De tweede helft was geheel voor RKDVC. HHC had het middenveld helemaal verkeerd staan en hier maakte RKDVC goed gebruik van. Zo wist Nick vd H een keurige pass op Koentje en wist hij met zijn snelheid vanaf de rechterhoek van het veld de bal in de verre hoek te schieten langs de keeper en maakte al vroeg in de tweede helft de 1-1!!!
Heel lang leek het erop dat dit de einduitslag zou worden, maar in de slotfase pakte Sjors (gelegenheidsrechtsback) de bal af en gaf deze aan Matthijs. Die passte de bal op Nick S, die hem terug passte op Matthijs, die de voorzet gaf op Patrick. En Patrick gaf een voorzet, althans dat was de bedoeling, maar de bal zwenkte over de keeper in de goal en zo was de 2-1 een feit!!!
De eerste overwinning van het seizoen is dus een feit en de punten zijn op het sportpark gebleven van RKDVC! Iedereen heeft laten zien dat hij er voor wilde vechten vandaag en hiervoor mijn complimenten!!! Dan vind ik dat we nu toch wel redelijk lang zinnig over de wedstrijd hebben gepraat, dus komen hier ook dit jaar weer de wist-u-datjes tot slot. Dit zijn ze voor deze week.

Wist u dat:
- Wij dit verslag het liefste weer op de voorpagina van de DVC’er zien staan…
- U kunt uw voorkeur voor Man Of The Match sturen naar 06-42851921. Deze week is Jorn Paijmans deze Man Of The Match. Dit omdat hij een dijk van een wedstrijd heeft gevoetbald en vooral geen duel verloren heeft!!!
- Koen Pulles de 80 weer heeft uitgelopen en wij als team hem daarmee willen feliciteren...
- Wij Rob vandaag misten omdat hij wegens privéomstandigheden er niet bij kon zijn. Sterkte Rob!!!
- Een loodgieter die het lootje legt niet grappig is…
- Een barman die met consumptiepraat niet grappig is…
- Een doorgedraaide draaideur niet grappig is…
- In een tuincentrum iemand een beuk verkopen nooit grappig is…
- Een terrorist vragen of hij een kort lontje heeft nooit grappig is…
- Een groep voetbal hooligans in een trein ‘rijtuig’ noemen nooit grappig is…
- Een leeg restaurant ‘gast-vrij’ noemen nooit grappig is…
- Tafelmanieren een gek woord is, want heb je ooit een tafel gezien met goede manieren???
- Wij dus echt geen idee hebben wat u als lezer aan deze informatie heeft…
- Maar we nu toch ff snel afsluiten met de vriendelijke groeten van:
Rob, Koentje, Jorn, Joris, Tim, Patrick, Danny, Sjoerd, Nick vd H, Koen, Jeroen, Matthijs, Martijn, Ruud, Nick S, Sjors, Mattijs en Davy…

Vriendelijke groeten van jullie trouwe supporter,
Jan Met-De-Korte-Achternaam (Hij is 3 keer getrouwd en houdt al zijn achternamen)
Door: Jan Met-De-Korte-Achternaam (Hij is 3 keer getrouwd en houdt al zijn achternamen) , 21-09-2014 00:00
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven