RKDVC B2

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
18-10-2014 14:30 RKDVC B2 SV Reeshof B2 6-2

RKDVC B2 herpakt zich na matige seizoensstart

Zaterdag 18 oktober moest de B2 de laatste beker wedstrijd uit de poule spelen tegen Reeshof B2. Nadat de B2 het seizoen matig was begonnen moesten ze zich herpakken tegen Reeshof. RKDVC begon de wedstrijd erg goed en zo viel ook al snel de 1-0 die werd gemaakt door Joran. We bleven goed spelen en daar door vielen er al snel meer doelpunten. de 2-0 werd gescoord door Stijn de Bijl en de 3-0 en de 4-0 werden gescoord door Issam. Nadat we al vrij snel op een 4-0 voorsprong waren gekomen zakte iedereen een beetje in en begon Reeshof ook kansen te creƫren en werd vlak voor rust de 4-1 binnen geschoten. Ruststand 4-1. Na de rust werd er nog steeds niet helemaal goed gevoetbald en kon Reeshof ook de 4-2 maken. hierna werden we weer wat beter en schoot simon de 5-2 binnen. We bleven door voetballen konden zo ook nog de 6-2 scoren de werd ook gemaakt door simon. Einde wedstrijd.
Door: Stijn Turi , 20-10-2014 00:00