RKDVC E3

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
18-10-2014 09:00 Emplina E3 RKDVC E3 13-3

Emplina E3 - RKDVC E3

Vandaag mochten de boys tegen Emplina strijden om de volgende ronde in de beker. We hadden hard gertraind en gingen vol vertouwen het veld in. Zoals de laatse weken het geval is bleek hier hetzelfde verhaal. Er is veel onrust in het spel. Hier maakte de tegenstander gebruik van door een goede organisatie. In de eerste helft stond het al 6-0 voor de thuisclub. De boys zaten helemaal stuk. In de rust werd tegen ze gezegd dat dit komt omdat iedereen voor zichzelf aan het voetballen was. Daardoor loop je jezelf helemaal de rambam. Laat in de 2e helft maar zien dat we niet voor niks hierheen zijn gekomen. Duidelijk nog steeds gemotiveerd gingen de boys weer aan de bak. Hierdoor kwamen de kansen vanzelf en scoorde RKDVC 3x achter elkaar. Helaas scoorde de tegenstander ook nog 4x. ( anders dan de uitslag die door de tegenstanders is doorgegeven). We verliezen met 10-3. Toch is de 2e helft maar met 4-3 verloren. Dat is in ieder geval positief. Ik ben toch trots op de boys omdat ze de koppies niet hebben laten hangen en ik weet dat ze veel beter kunnen dan dat ze de laatste weken hebben laten zien. Waarschijnlijk door de imposante posturen van alle 2e-jaars tegenstanders, maar daar wennen jullie vanzelf wel aan. Kom op jongens, blijf zo doorgaan en er komt een tijd dat het wel allemaal gaat lukken. Blijf vooral samen spelen als een team.

Door: supporter , 19-10-2014 00:00