Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
25-10-2014 12:45 RKDVC C1 ESA C1 2-2

RKDVC C1 - ESA C1

Aanvang wedstrijd: 12:45

Vandaag stond de wedstrijd tegen ESA op het programma, een fysiek sterke ploeg dus we wisten van te voren dat het een zware wedstrijd zou worden. In de 11e minuut kreeg RKDVC een corner tegen waaruit ESA wist te scoren 0-1. RKDVC wist vanaf dat moment dat er meer duels gewonnen moesten worden en er harder gewerkt moest worden. De keeper van ESA maakte in de 26e minuut hands toen hij de bal wou uittrappen, vrije trap voor RKDVC op de rand 16, Sam ging achter de bal staan en de bal ging via de muur het goal in 1-1.
RUSTSTAND: 1-1
Na de rust begon ESA sterker aan de wedstrijd waardoor ESA in de 58e minuut met hoge bal van achteruit de spits bereikte en hij de 1-2 binnenschoot. RKDVC wist dat ze aan het einde van de wedstrijd nog flink moesten aanzetten om een goed resultaat te halen daardoor wist Tugsad in de laatste minuut door de verdediging te komen en de bal prachtig de kruising in te schieten 2-2. RKDVC heeft goed gestreden en zijn blij met het punt. volgende week speelt RKDVC uit tegen sportclub Irene waar we er weer tegen moeten gaan om 3 punten mee naar huis te nemen.
RKDVC C1- ESA C1: 2-2
Door: Sam Pietersen , 25-10-2014 00:00