Ajax

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
25-10-2014 10:15 Ajax Madese Boys 5-5

AJAX SPEELT GELIJK TEGEN MADESCHE BOYS 5-5

Ajax speelde vriendschappelijk tegen Madesche boys, een leuke en sterke tegenstander,Ajax leek niet goed wakker want er liepen wat jongens te slaapwandelen zo leek het de Boys daar en tegen zette hun beste beente voort en binnen 3 minuten was het 0-1 nadat eenn bal onhoudbaar werd ingeschoten langs Ajax keeper Bryan . Ajax schrok wakker en het was Malou die binnen de minuut de gelijkmaker scoorde 1-1 Made voerde de druk op en Gijs en Dylan met Nick moesten verdedigend veel werk doen maar de Boys speelde goed over ,(wat Ajax ook kan als ze naar de aanwijzigingen van de trainers luisteren) en kwam verdiend op 1-2 voor. Timo kreeg vleugels en scoorde na een solo de 2-2 . Presley Abdirahm en Kaan werden sterker op het middenveld en ook Lotte bgon haar draai te vinden . Het was Ajax dat na een mooie aanval op 3-2 kwam via Timo die de bal naar Malou speelde en er 3-2 van maakte . Na een peptalk in de rust wist Ajax wat het te doen stond maar ook de Boys kregen kansen en kwam op 3-3 .Ajax met de sterk spelende Kaan hij speelde sterk op het middenveld klasse Kaan,er waren echter ook die dachten dat het speel kwartier was en de Boys kwamen verdiend op 3-5 voor .maar gelukkig waren er ook spelers (sters) die wel voor een goed resultaat gingen en hierdoor kon Ajax nog een gelijkspel halen . Waar Ajax wel iets teveel mee kreeg , maar hopelijk heeft Ajax geleerd dat voetbal een teamsport is en dat en dat we met overspelen en er met zijn allen hard voor werken alleen een goed resultaat kunnen halen.(MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS KAAN SEVIL ,KLASSE KAAN) jullie minder tevreden trotse,en optimistische leiders (ster) Anouk Isa,Anton en Jan
Door: Jan van Hooft , 25-10-2014 00:00