Laatste nieuws RKDVC

Start Jeugdtoto 2018

09 februari 2018
www.rkdvc.nl
Op vrijdag 16 februari is het weer zover, dan start de verkoop van de loten van de RKDVC jeugdtoto2018. Meisjes en jongens, spelers van O15, en O13 zullen 6 weken lang loten gaan verkopen. De opbrengst van de jeugdtoto komt elk jaar zoals de naam al zegt, ten goede aan de jeugdafdeling van RKDVC. Van deze opbrengsten zijn in het afgelopen jaren zaken georganiseerd zoals, de bostocht, bingo, sinterklaas en (zaal-)voetbaltoernooien. Ook wordt er het hele jaar door voor gezorgd dat alle teams voldoende trainingsmateriaal ter beschikking hebben. Helaas gaat hiervan elk jaar nogal eens wat van verloren, dus ook een nuttige en noodzakelijke besteding van de opbrengst van de Jeugdtoto.
Je speelt mee in de Jeugdtoto vanaf 20cent en een volledig lot met 5 kansen kost €1. Hiermee maakt iedereen kans op een eerste prijs van max. € 300,00; een tweede prijs van max. € 180,00 en een derde prijs van max. € 120,00 De jeugdtoto wordt gespeeld in de 6 weken tussen carnaval en Pasen.

Het prijzengeld per week bestaat uit:
  • 25% van de weekopbrengst met een maximum van € 600,00
  • Dit wordt verdeeld onder de mensen die het juiste bedrag geraden hebben of het dichtste bij het opgehaalde bedrag zitten.
  • De eerste prijs bedraagt 50% van het prijzengeld
  • De tweede prijs 30% van het prijzengeld
  • De derde prijs 20% van het prijzengeld.
  • Bij meerdere goed geraden bedragen in dezelfde categorie, zal de prijs verdeeld worden onder de juist ingevulde bedragen.
Verkopers verdienen een mooie bonus!
Ook als verkoper kun je een leuk geldbedrag verdienen. 10% van wat je verkocht hebt, met stappen van 5 euro en een ondergrens van €75 euro. Dus voor €75 verkocht is een bedrag van €7,50; €100 verkocht levert al €10 op, enz. Maar €70 verkocht is goed voor de vereniging, alleen te weinig voor een bonus.
Omdat de prijs van een volledig lot €1 is en een boekje 10 loten telt, kan iedere verkoper/ster die elke week meer dan een volledig boekje verkoopt (minimaal €75,00) al rekenen op €7,50 bonus aan het eind van de totoperiode. Dit bedrag kan aardig oplopen, want bij iets meer dan 2 boekjes per week is dit al €12,50 en bij 3 al €17,50. Mooi meegenomen toch.
Dus doe je best en zet je in voor RKDVC en profiteer van je bonus. Probeer zoveel mogelijk loten te verkopen, waarmee jij, je familie en wie dan ook kans maken op een van de geldprijzen. Wij rekenen weer op jullie en natuurlijk veel succes!!

De Jeugdtoto Commissie


 
www.rkdvc.nl
Ons vlaggenschip RKDVC 1 was toe aan nieuwe tenues bij aanvang van dit nieuwe seizoen. Meer >
 
www.rkdvc.nl

Werkzaamheden speeltuin

17 september 2018
Op zaterdag 22 september zullen er weer werkzaamheden worden uitgevoerd bij het te renoveren speeltuintje op het RKDVC sportpark. Vanaf… Meer >
 
 
www.rkdvc.nl
De leiders van JO9/onderlinge pupillen hebben voor aanvang van de competitie gezamenlijk de volgende afspraken gemaakt: Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven