Laatste nieuws RKDVC

Unieke sponsoractie met van Herpt Bio & Delicious en New Care voedingssupplementen

21 september 2018
www.rkdvc.nl
Als het gaat om gezond leven, dragen we vanuit RKDVC daar graag ons steentje aan bij.

We hebben daarom speciaal voor RKDVC leden, hun familie en vrienden een activiteit opgezet waarbij u New Care voedingssupplementen voortaan met liefst 20% korting kunt verkrijgen bij van Herpt Bio & Delicious.

De New Care voedingssupplementen zijn op basis van natuurlijke en natuur-identieke ingrediënten en daarmee een optimale en krachtige aanvulling op uw dagelijkse voeding.
Voor verder advies over de New Care producten verwijzen wij u graag naar de medewerkers van Herpt Bio & Delicious (Grotestraat 134, Drunen).

Hoe krijgt u de korting? Heel gemakkelijk: maak met uw telefoon een foto van de actie-uiting naast dit bericht en laat deze bij van Herpt Bio & delicious bij elke aankoop van New Care producten zien bij de kassa.
De 20% korting wordt dan meteen verwerkt.

In de komende maanden zullen we u aanvullend informeren over de voordelen en het gebruik van de New Care voedingssupplementen.

Sponsorcie RKDVC

Plaats een reactie

Reactie op

*
*

 
www.rkdvc.nl

Vriendinnentraining

21 oktober 2018
Ben jij een meisje tussen de 8 en 13 jaar? En heb je altijd al eens willen voetballen? Kom dan naar de vriendinnentraining op woensdag… Meer >
 
www.rkdvc.nl
RKDVC JO-19-4 op trainingskamp in Malaga. Wedstrijden gespeeld tegen CD Alhaurino en Alhaurin de la torre CF.
 
www.rkdvc.nl
De Sinterklaascommissie heeft Sinterklaas een brief geschreven met het verzoek of hij weer bij RKDVC op bezoek wil komen voor onze JO7,… Meer >
 
www.rkdvc.nl
Nu alle seniorenteams minstens twee wedstrijden hebben gespeeld kan de eerste tussenstand opgemaakt worden. Omdat de stand wordt… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven