Laatste nieuws RKDVC

Speeltuintje feestelijk geopend

07 november 2018
www.rkdvc.nl
Op zaterdag 3 november kon eindelijk het gerenoveerde speeltuintje op het RKDVC sportcomplex worden geopend.
Om 10.00 uur werden onder het genot van een kop koffie en een worstenbroodje in de Leo Pulles Bestuurskamer de genodigden welkom geheten.

De commissie Club van 50 deed in het kort verslag van de werkzaamheden en gaf een overzicht van de gemaakte kosten. Dankzij de financiële inbreng van Kinderdagverblijf “Het Plepje”, een anonieme sponsor en de leden van de Club van 50 was deze renovatie uiteindelijk mogelijk geworden want het mag duidelijk zijn dat dit grote project behoorlijk veel geld heeft gekost. Verder waren er dankwoorden voor “P. van Erp & Zn”, Aannemersbedrijf “Kees van Oorschot”, “Klerks Klus Totaal”, Ad Klerks en Kelvin Legierse die ieder op hun eigen wijze belangeloos hebben meegedaan om dit project te doen slagen. Ook de projectleiders Adrie van Halder en Bert Fitters met als secondanten Jan op ’t Hoog en Peter Damen werden bedankt en uiteraard in het zonnetje gezet.

LEUKE GESTE.
Hierna bedankte een niet geheel fitte voorzitter Hans Brokx de aanwezigen en deed namens het bestuur van RKDVC een leuke geste door de betrokkenen een kleine waardebon aan te bieden. Een gebaar dat overigens door iedereen erg werd gewaardeerd.

OPENING DOOR PAUL VAN BEURDEN.
Het speeltuintje dat feestelijk was versierd met tientallen blauw/witte ballonnen en blauw/witte vlaggetjes lag vervolgens in een stralend zonnetje te wachten op de officiële opening door pupillenvoorzitter Paul van Beurden. Onder het oog van veel ouders en wachtende pupillen kweet Paul zich op een voortreffelijke manier van zijn taak en na het doorknippen van twee koorden kon de jeugd bezit nemen van deze aanwinst voor RKDVC. Bij het binnengaan van de speeltuin kregen alle kinderen een banaan, aangeboden door de hoofdsponsor van RKDVC: JUMBO Een leuk gebaar van JUMBO dat door de kinderen dankbaar werd verorberd.

GEEN VOETBAL IN DE SPEELTUIN.
Eén dag na de opening (op zondag dus) moesten we al vaststellen dat er ook gevoetbald werd in de speeltuin. DIT IS NIET DE BEDOELING!
Om te voetballen is er op het sportpark ruimte genoeg. Wij verzoeken al onze jeugd om te voetballen op of rondom de (kunst)grasvelden.

EIGEN RISICO
De commissie Club van 50 heeft geprobeerd om de speeltuin zo optimaal mogelijk te beveiligen.
Rondom de speeltoestellen liggen dikke rubber tegels en daar overheen zelfs nog kunstgras. Desondanks zitten er altijd risico’s aan het gebruik van de speeltoestellen en uiteraard ook aan het gebruik van de speeltuin. Het mag duidelijk zijn dat het betreden van de speeltuin geheel op eigen risico geschiedt.
Deze week worden er nog 2 fraaie banken geplaatst zodat de ouders op een comfortabele manier hun kroost in de gaten kunnen houden.

Namens de Commissie Club van 50 wensen wij alle jeugdige RKDVC-ers veel plezier met deze nieuwe speelaccomodatie.
Plaats een reactie

Reactie op

*
*

 
www.rkdvc.nl

Informatieavond jeugdteams

19 januari 2019
Het jeugdbestuur nodigt alle trainers en leiders uit voor een informatie avond op dinsdag 5 februari van 19.00 tot 20.00 uur in de… Meer >
 
www.rkdvc.nl

Terugblik darttoerooi

16 januari 2019
Zaterdag 12 januari was het vijfde RKDVC darttoernooi. Er waren deze middag 32 deelnemers en er kon worden gepeeld in… Meer >
 
www.rkdvc.nl

Jubilarissenavond 2018

15 januari 2019
Vrijdag 14 december hielden wij de jaarlijkse jubilarissenavond. Er werden 19 jubilarissen met hun partners uitgenodigd, maar helaas… Meer >
 
www.rkdvc.nl

Bostocht een groot succes

10 januari 2019
Op zaterdag 5 januari vertrokken onder bijna ideale weersomstandigheden 400 kinderen en volwassenen vanaf het sportpark richting… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven