Laatste nieuws RKDVC

Nieuws van de Club van 50

09 maart 2019
www.rkdvc.nl
Nieuw tassenrek
In overleg met het RKDVC bestuur en na goedkeuring door haar leden, heeft de commissie Club van 50 besloten om (rechts) naast de ingang van de kantine een eigentijds “hufterproof” tassenrek te gaan plaatsen.
Dit tassenrek zal een lengte krijgen van ca 7,00 meter en zal bestaan uit meerdere “etages”
Het is voor velen een doorn in het oog dat er op dit moment veel sporttassen worden gedumpt in het halletje vóór de kantine-ingang ( wat overigens absoluut NIET de bedoeling is )
Dit geeft niet alleen een erg rommelige aanblik,maar is bovendien gevaarlijk want er zijn al mensen over de tassen gestruikeld.
Bert Fitters en Adrie van Halder nemen de realisatie van dit project op zich, en de benodigde materialen zullen zo spoedig mogelijk worden besteld.

Afronding speeltuin
De bij Vermeulen & Vermeulen bestelde decoratie panelen voor de speeltuin zijn geleverd en zijn door de Club van 50 op zaterdag 9 maart geïnstalleerd.
De panelen zijn bevestigd tegen de betonnen keerwand delen en zijn opnieuw een verfraaiing van ons speeltuintje ( en sportpark )
Het eindresultaat is prachtig en het is beslist de moeite waard om een kijkje bij het speeltuintje te gaan nemen.
Hiermee is het “speeltuinproject” volledig afgerond.

Commissie Club van 50


 
Uitslag 1e week is  € 2338,80  (blauwe formulieren) Hiermee is de jeugdtoto bijzonder goed van start gegaan en ruim €… Meer >
 
www.rkdvc.nl

Vrijwilligeravond 2019

14 maart 2019
Op zaterdag 13 april 2019 wordt de jaarlijkse vrijwilligersavond weer gehouden Meer >
 
www.rkdvc.nl
Op maandag 22 april 2019 organiseert Vlijmense Boys, in samenwerking met Stichting de Schroef, de tiende editie van de… Meer >
 
www.rkdvc.nl
Last van een blessure? Het eten van voldoende eiwitten is essentieel voor een goed herstel! In geval van blessures is de behoefte aan… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
08-02-2019 Meer >
 
 
06-02-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven