Laatste nieuws RKDVC

Nieuws van club van 50

03 juni 2019
www.rkdvc.nl
Club van 50 neemt afscheid van bestuursleden Henk, Adrie en Peter 

Op vrijdag 24 mei 2019 is er door de Club van 50 tijdens de Jaarvergadering afscheid genomen van 3 aftredende bestuursleden, namelijk van Henk Oosterwaal (de voorzitter), Adrie van Halder (de technische man) en Peter Damen (de penningmeester).

Adrie is meer dan 15 jaar actief geweest voor de Club van 50 en Henk en Peter ruim 7,5 jaar.  In die periode is de Club van 50 gegroeid naar ruim 200 leden. Vooral Henk was erg actief in het werven van leden. 

Mede dankzij hen zijn er door de Club van 50 heel veel mooie projecten uitgevoerd op het Sportpark van RKDVC. Het zijn er teveel om op te noemen maar toch willen we een paar grotere projecten onder de aandacht brengen die door de Club van 50 zijn gerealiseerd:  Veranda aan Clubhuis, * Scorebord hoofdveld, * Kuipstoeltjes tribune, * 4 dug-outs grasvelden, * Hekwerk fietsenstalling,* Tassenrek en natuurlijk de forse bijdrage aan de renovatie van het speeltuintje.

Nogmaals danken wij Henk, Adrie en Peter hartelijk voor hun zeer grote bijdrage aan de Club van 50 en we hopen hen dan ook nog vaak te zien bij de bijeenkomsten van de Club van 50 en op het Sportpark van RKDVC.


namens de Club van 50,
Angelique Poel
Jan Op 't Hoog
Angele Fitters
Bert Fitters

 
www.rkdvc.nl
Actief bij RKDVC met kinderen en jongeren? Vraag je Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan! Meer >
 
 
www.rkdvc.nl
De verkoop van de kantinevoorraad is gestart onder de leden van RKDVC. Om te zorgen dat we niets hoeven weg te gooien wordt de… Meer >
 
www.rkdvc.nl
Graag willen we u voorstellen aan onze dames van de kledingcommissie RKDVC jeugd; Miranda en Handan. De afgelopen dagen zijn ze druk in… Meer >
 
15-05-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven