Laatste nieuws RKDVC

Kleding inleveren jeugd

04 juni 2019
www.rkdvc.nl
Op vrijdagavond 21 juni en zaterdagochtend 22 juni willen we alle materialen van alle jeugdteams verzamelen en weer gereed maken voor het komende seizoen.

Graag de kleding schoon én droog inleveren! Ook trainingshesjes e.d. graag fris gewassen en bidons leeg en schoon inleveren!

Inleveren van de kleding kan op:

Vrijdagavond 21 juni van 19.00 u - 21.00 u
Zaterdagochtend 22 juni van 9.00 u - 11.00 u


Wij willen iedereen vragen om álle materialen die afgelopen seizoen zijn gebruikt mee te brengen en in te leveren. Materialen betreft shirts, trainingspakken, tassen, bidons, aanvoerdersbanden, coachjassen, ballen, hoedjes etc.

Ook als je komend seizoen weer hetzelfde team als afgelopen seizoen begeleidt vragen wij je om alles in te leveren. Wij kunnen dan nakijken of alles nog compleet en heel is, zodat iedereen er volgend seizoen weer netjes bij loopt.

Zoals in het kleding- en materialenreglement vermeld is zullen de kosten van gesponsorde kledingstukken die ontbreken, ingehouden worden op de teambijdrage (die altijd aan het einde van het seizoen wordt uitgekeerd door RKDVC). Dus als je niets inlevert kan er ook geen teambijdrage worden uitgekeerd. Als er kleding is versleten of als er overige materialen ontbreken dan zou het prettig zijn als je dit vooraf al aangeeft per mail.

Heb je vragen / opmerkingen m.b.t. het inleveren van de materialen stuur dan even een mailtje. De kleding en materialen kunnen niet dezelfde avond weer mee teruggenomen worden. Wanneer alles voor het nieuwe seizoen weer klaar staat, ontvangen jullie een mailtje wanneer alles opgehaald kan worden.

Contactpersonen:

-Petra Pijnenburg (06-27124772) mail: petra@pijnenburg.biz
-Wendy van den Boogaard (06-18143495) mail: boogaard.alex@planet.nl

Graag tot vrijdagavond 21 juni of zaterdagochtend 22 juni!

Locatie: Kleedkamers RKDVC


Met vriendelijke groet,
Kledingcommissie
Wendy vd Boogaard & Petra Pijnenburg

 
www.rkdvc.nl
Voorlopig nieuwe indeling voor jeugdteams bekend. Meer >
 
www.rkdvc.nl
Zo aan het einde van ieder voetbalseizoen is er ook altijd een moment van afscheid nemen. Zo ook van een aantal mensen bij de commissie… Meer >
 
www.rkdvc.nl
“Helden.” “Dit is een goed stel hoor.” “De beste trainers ooit.” Allemaal superlatieven die werden toebedeeld aan Rinus… Meer >
 
www.rkdvc.nl

Verbouwing kantine

15 juni 2019
De velden lopen leeg, de teamuitjes zijn geweest en de mededeling dat het sportpark gaat sluiten staat al op de website. Dit kan maar… Meer >
 
 
 
 
 
 
14-05-2019 Meer >
 
13-05-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
08-02-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven