Laatste nieuws RKDVC

Duintrainingen 2019

04 juni 2019
www.rkdvc.nl
Zoals afgelopen jaren hebben alle spelers en speelsters van onze jeugdafdeling de mogelijkheid om in de periode voorafgaand aan het nieuwe seizoen, deel te nemen aan de loop-, agility trainingen in de Drunense duinen gegeven door looptrainer Rob Kiliaan. (verzamelen op de locatie “De Drie Linden”)
 

Aandacht wordt er besteed aan alle vormen en technieken, die nodig zijn om beter met je lichaam en bewegingen om te gaan tijdens het voetballen.

Moeilijkheidsgraad is trainen of oefeningen doen onder weerstand…………………………in het zand.

Omdat er een groot leeftijdsverschil kan zitten tussen de spelers/speelsters, zal ook een schikking worden gemaakt naar leeftijd.

Als speler of speelster mee willen trainen, kan dat door een mail te sturen naar robkiliaan@gmail.com of jeugdzaken@rkdvc.nl , met vermelding van naam en leeftijd,
telefoonnummer (graag van een van ouders of beiden) en de dinsdagen dat er mee getraind gaat worden.

De trainingen vinden plaats nabij De Drie Linden op dinsdag van 18.30u-19.30u en 19.30u-20.30u.
De start van de trainingen begint op 24 juni en loopt tot de start van de eerste trainingen van jullie teams in augustus.

De bijdrage voor deelname ligt tussen de 3,50 en 5,00 euro / per training (afhankelijk  van het aantal aanmeldingen per avond).

Er is geen verplichting over de aantal keren dat er wordt deelgenomen aan de training. (bij minimaal 4 deelnemers wordt er getraind)

In de app, die later wordt aangemaakt, zal de overige info worden gegeven.Met sportieve groet,

Wout Otte
Jeugdvoorzitter

Rob Kiliaan  (loop-,coordinatietrainer)
06 23813855

 
www.rkdvc.nl
Voorlopig nieuwe indeling voor jeugdteams bekend. Meer >
 
www.rkdvc.nl
Zo aan het einde van ieder voetbalseizoen is er ook altijd een moment van afscheid nemen. Zo ook van een aantal mensen bij de commissie… Meer >
 
www.rkdvc.nl
“Helden.” “Dit is een goed stel hoor.” “De beste trainers ooit.” Allemaal superlatieven die werden toebedeeld aan Rinus… Meer >
 
www.rkdvc.nl

Verbouwing kantine

15 juni 2019
De velden lopen leeg, de teamuitjes zijn geweest en de mededeling dat het sportpark gaat sluiten staat al op de website. Dit kan maar… Meer >
 
 
 
 
 
 
14-05-2019 Meer >
 
13-05-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
08-02-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven