Laatste nieuws RKDVC

Jeugd voorlopige indeling

19 juni 2019
www.rkdvc.nl
Voorlopig nieuwe indeling voor jeugdteams bekend.

Hierbij de voorlopige nieuwe teamindeling voor het seizoen 2019‐2020.

Belangrijk is, dat dit een voorlopige lijst is. Begin augustus, nadat we een definitief overzicht hebben van alle aan‐ en afmeldingen, zullen we nogmaals bekijken, of we voor alle teams voldoende spelers beschikbaar hebben. Hierna maken we deze lijst pas definitief.

Bij de voorlopige teamindelingen zijn we er van uitgegaan om een maximaal aantal teams te formeren met als doel om iedere speler zoveel mogelijk speeltijd te kunnen geven. Selectie spelers zijn gekozen op basis van hun inzet en kwaliteiten als voetballer. De overige spelers zijn op een dusdanig gelijkwaardig niveau ingedeeld zodat alle spelers van het team met plezier hun wedstrijden kunnen spelen.

T.o.v. seizoen 2018‐2019 is de Jaargroep JO14 er definitief bijgekomen. Binnen de KNVB is nu ook deze groep een volwaardige groep met een landelijke en regionale competitie

De teamindeling is gemaakt door de Technische Coördinatoren Junioren en Pupillen en leden van de jeugdbegeleidingscommissie (JBC) in nauwe samenspraak met alle betrokken trainers en leiders. Mocht u na dit bericht nog vragen hebben over de indeling, dan kunt u uw vraag stellen via de mail aan jeugdzaken@rkdvc.nl. Zij zorgen er dan voor dat uw vraag bij de juiste persoon terecht komt.

Zoals u in onderstaande lijst zult zien, zijn op de plaatsen trainer/leider nog vacatures te vinden. Het plezier van het kind en de kwaliteit van de trainingen en begeleiding hangt uiteraard grotendeels af van de beschikbaarheid van deze leiders en trainers. Voor de invulling van trainers en leiders zijn we daarom afhankelijk van bereidwillige ouders en vrijwilligers die een taak op zich willen nemen. Mocht er bij het team van uw kind nog vacatures staan, of wilt u sowieso binnen de jeugd een taak uitvoeren op dit vlak, neemt u dan alstublieft zo snel mogelijk contact met ons op. Dit kan via mail naar het algemene jeugdmailadres jeugdzaken@rkdvc.nl.

Tot slot wens ik u allen een fijne vakantie toe, met een WK vrouwen die vorige week is gestart, gelukkig nog een beetje voetbal, en we zien jullie graag in augustus weer terug op onze club.
 

Met sportieve groet,

Wout Otte

Voorzitter commissie jeugdzaken

Klik hier voor de nieuwe voorlopige indeling


 
www.rkdvc.nl
Actief bij RKDVC met kinderen en jongeren? Vraag je Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan! Meer >
 
 
www.rkdvc.nl
De verkoop van de kantinevoorraad is gestart onder de leden van RKDVC. Om te zorgen dat we niets hoeven weg te gooien wordt de… Meer >
 
www.rkdvc.nl
Graag willen we u voorstellen aan onze dames van de kledingcommissie RKDVC jeugd; Miranda en Handan. De afgelopen dagen zijn ze druk in… Meer >
 
15-05-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven