Laatste nieuws RKDVC

Update Teamindeling lagere senioren 2019‐2020

17 juli 2019
www.rkdvc.nl
In dit overzicht tref je de voorlopige team indelingen aan voor de mannen senioren teams RKDVC 3 tot en met RKDVC 13, zoals op hoofdlijnen besproken in de laatste leidersvergadering van de lagere senioren. De belangrijkste criteria voor de indeling van de teams zijn: zorg dragen voor voldoende bezetting met spelers die regelmatig spelen. Daarnaast zijn de overkomende jeugdspelers zo goed mogelijk ingepast in de teams, kijkend naar behoefte van de spelers en de benodigde gewenste aanvulling in de huidige teams.
Komend jaar zullen we met RKDVC 3 (was RKDVC 6) en RKDVC 4 in de 2e klasse reserve gaan voetballen, RKDVC 5 komt net als afgelopen seizoen uit in de 3e klasse. RKDVC 6 (voormalig RKDVC 8) gaat de uitdaging aan in de 4e klasse. RKDVC 7 (dit seizoen het kampioensteam van het 11e) en RKDVC 8 (bekerfinalist ‘Twelf’, versterkt met een half voormalig 3e) maken de stap naar de 5e klasse. RKDVC 9 tot en met 13 gaan in de 6e klasse uitkomen. De samenstelling van de selecties voor mannen 1 en 2 en vrouwen 1 en 2 zijn inmiddels bekend voor alle betrokkenen en de verdeling van spelers en speelsters over de teams zal in de voorbereiding verder vorm gaan krijgen.
We hebben zo veel mogelijk rekening gehouden met de laatste mutaties in ons ledenbestand. Het kan zijn dat we mensen niet (meer) in beeld hebben door bijvoorbeeld langdurige blessures of andere afwezigheid. Mocht je jezelf niet terug vinden op de lijst en had je verwacht toch bij een team ingedeeld te zijn stuur dan een mailtje naar tz@rkdvc.nl. Zoals de ervaring in voorgaande jaren leert, kunnen er tot aan de start van het nieuwe seizoen nog mutaties in ons senioren ledenbestand plaats vinden. Aan het begin van het nieuwe seizoen zullen we uiteraard de meeste recente team samenstellingen gaan plaatsen op de website.

Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van de team samenstellingen dan kun je deze richten aan tz@rkdvc.nl en nemen we deze in behandeling.
Tot slot wensen wij iedereen een fijne zomervakantie en een goede start van het nieuwe seizoen.

Met sportieve groet,
Namens de TC Senioren
Maarten van Bokhoven


 
www.rkdvc.nl
Actief bij RKDVC met kinderen en jongeren? Vraag je Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan! Meer >
 
 
www.rkdvc.nl
De verkoop van de kantinevoorraad is gestart onder de leden van RKDVC. Om te zorgen dat we niets hoeven weg te gooien wordt de… Meer >
 
www.rkdvc.nl
Graag willen we u voorstellen aan onze dames van de kledingcommissie RKDVC jeugd; Miranda en Handan. De afgelopen dagen zijn ze druk in… Meer >
 
15-05-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven