Laatste nieuws RKDVC

Herstart training senioren

11 mei 2020
www.rkdvc.nl
Vanaf 11 mei is het door de overheid weer toegestaan voor volwassenen om buiten te sporten, met inachtneming van de anderhalve meter regel en onder de algemeen geldende hygiëne voorschriften.

Bij RKDVC starten we met het aanbieden van één trainingsmoment per week naar behoefte van de seniorenteams. We moeten hierbij rekening houden met een beperkte beschikbaarheid van velden en het beheersen van de in- en uitstroom van mensen op het sportpark. We houden ons aan de richtlijnen die uitgevaardigd zijn door de KNVB. De kleedkamers en de kantine zullen dus ook gesloten blijven.
Voor onze senioren afdeling betekent dit dat er op de volgende momenten getraind kan worden:

Donderdagavond
20.00 – 21.00u: RKDVC VR1 en VR2 (inloop 19:45 – 20:00 uur)
20.15 – 21.15u: RKDVC 1 en RKDVC 2 (inloop 20:00 – 20:15 uur)

Vrijdagavond
Vanaf 20.00u naar behoefte van de overige senioren teams gereserveerd. Graag aanmelden indien je gebruik wil maken van deze optie:
Mocht je als lager senioren team in aangepaste vorm op vrijdagavond willen gaan opstarten met trainingen, stuur dan een bericht aan tz@rkdvc.nl, dan kunnen we dit inplannen op de vrijdagavond en zorgen we er voor dat je de juiste instructies meekrijgt.

Ook voor overige vragen kun je een bericht sturen naar tz@rkdvc.nl.

Bestuur RKDVC

 
www.rkdvc.nl
Actief bij RKDVC met kinderen en jongeren? Vraag je Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan! Meer >
 
 
www.rkdvc.nl
De verkoop van de kantinevoorraad is gestart onder de leden van RKDVC. Om te zorgen dat we niets hoeven weg te gooien wordt de… Meer >
 
www.rkdvc.nl
Graag willen we u voorstellen aan onze dames van de kledingcommissie RKDVC jeugd; Miranda en Handan. De afgelopen dagen zijn ze druk in… Meer >
 
15-05-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven